Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 24 Ekim 2014 - 15:18 Yorum: 0

Yakutiye Belediye Başkanı Korkut'a ziyaret

ERZURUM (AA) - Kayak Federasyonu Başkanı Erol Mehmet Yarar, Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut'u makamında ziyaret etti.Ziyarette Yarar, dünün güvenlik kaygılarıyla yaptırılan tarihi eserlerin...

Yakutiye Belediye Başkanı Korkut'a ziyaret

ERZURUM (AA) - Kayak Federasyonu Başkanı Erol Mehmet Yarar, Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut'u makamında ziyaret etti.

Ziyarette Yarar, dünün güvenlik kaygılarıyla yaptırılan tarihi eserlerin bugün ekonomik değer olarak farklı bir işleve ulaştığını söyledi.

Korkut'un bu eserlere sahip çıkarak tarihi kurtardığı gibi tarihi eserlerin ekonomik değer olarak şehir ekonomisine katılışının yolunu açtığını belirten Yarar, "Dedem Fosfor Mustafa Paşa tarafından inşa ettirilen İstanbul Kapı'yı, Başkan Korkut yeniden şehre kazandırdı. Bir eseri yapmak kadar onu yaşatmakta önemli. Ali bey, çok önemli bir iş yapmıştır. Kendisini kutluyorum" dedi.

Korkut ise ziyaret anısına Yarar'a oltu taşı tespih hediye etti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber