Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 30 Temmuz 2014 - 01:38 Yorum: 0

Yalçın Ayhan İstanbul Başakşehir'de

Lacivert-turunculu kulüp, Beşiktaş'la sözleşmesini fesheden deneyimli savunma oyuncusu Yalçın Ayhan ile 2 yıllık anlaşmaya vardı

Yalçın Ayhan İstanbul Başakşehir'de

İSTANBUL (AA) - Spor Toto Süper Lig'in yeni ekibi İstanbul Başakşehir, savunma oyuncusu Yalçın Ayhan ile transferi konusunda 2 yıllık anlaşmaya vardı.

AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, Kasımpaşa'da bitirdiği sezonun ardından sözleşme imzaladığı Beşiktaş'ın İngiltere kampına katıldıktan 1 gün sonra İstanbul'a gönderilen deneyimli savunma oyuncusu, siyah-beyazlı kulüple olan sözleşmesini feshetti. Daha sonra devreye girerek Yalçın Ayhan ve menajeri Haluk Canatar ile görüşmelere başlayan İstanbul Başakşehir, transferde mutlu sona ulaştı.

Teknik direktör Abdullah Avcı yönetimindeki lacivert-turunculu kulüple 2 yıllık sözleşme imzalayacak Yalçın, yeni takımının Hollanda'nın Hoenderloo kasabasında yaptığı yurtdışı kampına katılacak.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber