Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 21 Ekim 2014 - 13:08 Yorum: 0

Yalova'dan kısa kısa

Çınarcık'ta "İstişare Toplantısı" düzenlendi

Yalova'dan kısa kısa

YALOVA (AA) - Çınarcık'ta kamu kurum ve kuruluşları için "İstişare Toplantısı" düzenlendi.

Çınarcık Kaymakamı Cafer Sarılı Başkanlığı’nda düzenlenen toplantıya Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt, Teşvikiye Belediye Başkanı Ahmet Meydan, İlçe Jandarma Komutan Vekili Doğan Güneş, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Yolcu, idari şube başkanları ve muhtarlar katıldı.

Sarılı, toplantıda yaptığı konuşmada  5442 Sayılı İl İdaresinin 40 Maddesi uyarınca yapılan istişare toplantılarının ilçe için faydalı olacağını söyledi.

Kamu kurum ve kuruluşlarında çalışanların mesai saatlerine riayet etmeleri gerektiğini belirten Sarılı, kamu kurum ve kuruluşlarının da temizliğine önem verilmesi gerektiğini ifade etti.

Vatandaşların istek ve sıkıntılarının değerlendirilmesi gerektiğini belirten Sarılı, şunları söyledi;

"İlçe emniyet müdürlüğü, jandarma komutanlığı, milli eğitim müdürlüğü, gıda tarım ve hayvancılık müdürlüğü ve toplum sağlığı merkezi ile muhtarlarımız işbirliği içinde çalışmalı. İşbirliği içinde çalışılırsa vatandaşımıza hızlı ve doğru bir şekilde hizmet edilmiş olur" diye konuştu.

Sarılı, konuşmasının ardından istek ve sıkıntıları dinledi. 

 

-Çınarcık Kaymakamı Sarılı'ya ziyaret

Çınarcık'ta lise ve ilköğretim okul müdürleri Çınarcık Kaymakamı Cafer Sarılı'yı ziyaret etti.

Sarılı, ziyarette yaptığı konuşmada ilçede bulunan bütün okullara eşit bir şekilde destek vereceklerini ifade etti.

Bütün okullardaki öğrencilerin sıkıntı ve isteklerinin dinlenmesi gerektiğini belirten Sarılı, "Eğitim bir şehrin kalbidir. Bizde elimizde bulunan maddi ve manevi olanakları öğrencilerimiz için seferber edeceğiz” diye konuştu.

Sarılı, daha sonra lise ve ilköğretim okul müdürlerinden eğitim ve öğretimdeki istek ve sıkıntıları dinledi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber