Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 11 Mart 2015 - 11:43 Yorum: 0

Yalova'dan kısa kısa

Avcılık kursu

Yalova'dan kısa kısa

YALOVA (AA) - Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü Yalova Şube Müdürlüğü ile Yalova Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü iş birliğiyle avcılık kursu düzenlendi.

Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü Yalova Şube Müdürü Merih Seferoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, geçen ay başlayan kursun bu ay bittiğini bildirdi.

Kursa 29 kişinin katıldığını belirten Seferoğlu, onlara avcılığın temel kuralları, sürdürülebilir avcılık, av hayvanları, avlaklar ve avlanma yöntemleri konusunda bilgi verildiğini ifade etti.

Seferoğlu, kursa katılan ve başarılı olanlara sertifika verileceğini kaydetti.

 

- Aile İçi İletişim ve Ailede Şiddetin Önlenmesi Semineri

 

Yalova Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü tarafından bazı köylülere "Aile İçi İletişim ve Ailede Şiddetin Önlenmesi" konulu seminer verildi.

Sosyal Hizmet Uzmanı Selva Şengül, Akköy'de düzenlenen seminerde, aile yapısı ve bireyler arasında iletişimin nasıl kurulması gerektiğine ilişkin bilgi verdi.

Aile içi şiddet hakkında açıklamalarda bulunan Şengül, daha sonra soruları yanıtladı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber