Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Siyaset 24 Mart 2015 - 09:23 Yorum: 0

Yalova'dan kısa kısa

Genel seçime doğru

Yalova'dan kısa kısa

YALOVA (AA) - BBP Yalova İl Başkanı Talip Bayburtlu, partisinden Yalova'dan milletvekili adayı olmak için 6 kişinin başvurduğunu bildirdi.

Bayburtlu, bir pastanede düzenlediği toplantıda, partisinin milletvekili aday adaylarını tanıttı.

Genel seçimlerin Türkiye ve Yalova için hayırlı olmasını dileyen Bayburtlu, "Biz parti olarak inandığımız değerler doğrultusunda emin adımlarla ilerliyoruz. Her gün yeni yeni insanlar partimize katılıyor. Bu da bize daha çok çalışma azmi veriyor. Kısıtlı imkanlarla çalışıyoruz ama Yalova'dan partimizde milletvekili adayı olmak için büyük teveccüh gösterildi. İnşallah barajı geçerek Meclis'e milletvekilimizi yollayacağız" diye konuştu.

 

- Orman Haftası

 

Yalova Orman İşleri Şube Müdür Mustafa Güner, Vali Celim Cebiroğlu'nu ziyaret etti.

Güner, ziyarette yaptığı konuşmada, Yalova'nın yüzde 60'ının ormanlarla kaplı olduğunu söyledi.

Ormanları korumak için çok çalıştıklarını belirten Güner, müdürlük olarak bölgenin ağaçlandırılması içinde çalışma yaptıklarını ifade etti.

Cebiroğlu da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Yalova'nın doğasının çok güzel olduğunu söyledi. 

Ormanın Yalova'ya ayrı bir değer kattığını belirten Cebiroğlu, yaz kış demeden bölgede sürekli denetimler yaparak ormanları korudukları için Güner'e teşekkür etti.

ETİKETLER: Yalova , Genel seçime doğru , BBP
Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber