Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 10 Ekim 2016 - 12:53 Yorum: 0

Yarhasanlar Mahallesinden MASKİ’ye teşekkür

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü'nün Yarhasanlar Mahallesindeki hizmet binası çevresinde yaptığı düzenlemeler...

Yarhasanlar Mahallesinden MASKİ’ye teşekkür

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü'nün Yarhasanlar Mahallesindeki hizmet binası çevresinde yaptığı düzenlemeler için mahalle sakinlerinden MASKİ'ye teşekkür geldi.

MASKİ Genel Müdürlüğü, Yarhasanlar Mahallesinde yer alan hizmet binası ve binanın bulunduğu bölgede çevre düzenleme çalışması gerçekleştirdi. Manisa Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Dairesi Başkanlığı ekiplerince peyzaj düzenlemesi yapılan mahallenin, kaldırım taşı çalışması ise Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi tarafından yapıldı. MASKİ İş Kuleleri civarındaki alanlar çim ve ağaçlarla yeşillendirilerek, yaya ve araç geçişi de düzenli hale geldi. Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ'nin ortaklaşa yürüttüğü işlemlerle, Yarhasanlar Mahallesi eski görüntüsünden kurutularak daha yeşil ve hoş bir görünüme büründü. Mahallenin yeni halinden memnuniyet duyan mahalle sakinleri, apartmanlarına pankart asarak yapılan çalışmalardan dolayı Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve MASKİ'ye teşekkür etti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber