Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 07 Eylül 2016 - 10:58 Yorum: 0

Yaşar, köy pazarında

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, vatandaşların sağlıklı ve doğal ürünlerle buluştuğu İlkyerleşim Mahallesi Batıkent Kapalı Pazar Yeri'nde...

Yaşar, köy pazarında

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, vatandaşların sağlıklı ve doğal ürünlerle buluştuğu İlkyerleşim Mahallesi Batıkent Kapalı Pazar Yeri'nde Köylü Pazarı'nı ziyaret etti.

Tamamı doğal olan ürünlerin satışının yapıldığı köylü pazarında pazarcı esnafı ve vatandaşlarla buluşan Yaşar, esnafa hayırlı işler, vatandaşlara da iyi alışverişler diledi.

Köyden tezgaha

Çevre köylerde yetiştirilen sebze ve meyvelerin en uygun fiyatlara satıldığı pazarda hal ürünlerinin kesinlikle yer almadığını belirten Başkan Yaşar, "Köylü pazarlarımızda hem köylünün, hem de vatandaşların yüzü gülüyor. Bir de Yenimahalle Kapalı Pazar Yeri ve Sosyal Tesisleri'nde köylü pazarımız var. Vatandaşlarımız bu pazarlardan alışveriş yaparak, doğal ürünlerle besleniyorlar, yani sağlıklı meyveler sebzeler tüketiyorlar. Burada hal ürünlerinin satılması kesinlikle yasaktır. Tezgahtaki ürünler direk üreticiden halka ulaşıyor" dedi.

"Fiyatlar çok uygun"

İlkyerleşim Mahallesi Batıkent Kapalı Pazar yerindeki köylü pazarının her Pazartesi, Yenimahalle Kapalı Pazar yeri ve Sosyal Tesisleri'nde bulunan pazarın ise her Perşembe ilçe sakinlerine hizmet verdiğini de sözlerine ekleyen Yaşar, "Sadece Yenimahalleli vatandaşlarımızı değil, tüm Ankaralıları pazarlarımıza bekliyoruz. Fiyatlar da çok uygun" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber