Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
06:52 Benzin yüklü tanker kaza yaptı: Patlama riskine karşı D-130 Karayolu trafiğ...05:41 ABD üniversitelerindeki Filistin’e destek gösterileri ülke geneline yayılıy...05:36 Trump’a yönelik “sus payı” davasında tanıklar ifade verdi05:15 Mevsimlik tarım işçilerinin çalışma koşullarının iyileştirilmesine yönelik...02:43 Lokanta ve kafelerde KDV oranında değişiklik Resmi Gazete’de01:41 AFAD:"Erzincan’ın Tercan ilçesinde saat 01.30’da 4.1 büyüklüğünde deprem me...01:38 Pastanede oturan 2 kişiye silahlı saldırı: 1 ölü, 1 yaralı01:29 Ahlat’ta ‘Tarihe Damga Vuranlar Haluk Dursun’ anma programı düzenlendi01:13 Lokanta ve kafelerde yüzde 8 olan KDV, yüzde 10’a, yüzde 18 olan KDV, yüzde...01:02 Otomobil su kanalına uçtu: Öldüğü düşünülen sürücünün yüzerek kaçtığı ortay...00:59 THY Euroleague: Monaco: 93 - Fenerbahçe: 8800:56 Konya’da bir apartmanın 9’uncu katı alevlere teslim oldu00:54 Küçükçekmece’de bir kadın evinde ölü bulundu00:21 "14. Uluslararası Tarım, Orman ve İnsan Fotoğraf Yarışması"na başvurular ba...00:10 Çoruh Kültür Merkezinde Şiir Gecesi00:10 Bayburt’ta 2. İl Koordinasyon Toplantısı için toplanıldı00:09 Kemaliye’de 1 ev yandı00:09 Şoförlere trafik eğitimi verildi00:09 Erzincan’da helikopter ambulans donanımlarının tanıtıldığı bilgilendirme to...00:09 Bayburt’ta ’Eczane Teknisyenleri ve Teknikerleri Günü’ dolayısıyla etkinler...
Spor 13 Ağustos 2020 - 11:03 Yorum: 0

Yasemin Adar’ın hedefi olimpiyat madalyası

Türkiye'nin tek dünya şampiyonu kadın güreşçisi Yasemin Adar, şu ana kadar sadece olimpiyat madalyasının eksik kaldığını belirterek, "Herkes benden...

Yasemin Adar’ın hedefi olimpiyat madalyası

Türkiye'nin tek dünya şampiyonu kadın güreşçisi Yasemin Adar, şu ana kadar sadece olimpiyat madalyasının eksik kaldığını belirterek, "Herkes benden olimpiyat madalyası almamı istiyor. İnşallah 2021 yılında olimpiyat madalyasını almak isterim" dedi.

Kadın Güreş Milli Takımı, korona virüs salgını nedeniyle verilen aranın ardından Bolu'da Aladağ Kamp Eğitim Merkezi'nde yeniden çalışmalarına başladı. Günde çift antrenmanla önümüzdeki aylarda yapılacak olan dünya şampiyonasına hazırlanan sporcular, korona virüs nedeniyle fizik ve kuvvet antrenmanlarıyla güç depoluyor.

"Hepimizde güreş özlemi var"

İhlas Haber Ajansı (İHA) muhabirine konuşan milli güreşçi Yasemin Adar, korona virüs nedeniyle güreş yapamadıklarını ve güreşe özlem duyduklarını ifade ederek, "Bolu'da yeni bir kamp dönemi yapıyoruz. Gerçekten çok zor bir süreçten geçtik. Şu anda da hepimiz sosyal mesafeye, temizliğe ve maskeyi ihmal etmiyoruz. Antrenman yapıyoruz ama hala temas halinde değiliz. Daha çok kondisyon ve ağırlık antrenmanları yapıyoruz. Göl çevresinde koşuyoruz. Genellikle antrenmanlarımız bu şekilde oluyor. Kondisyona yönelik antrenman yaptığımız için temas halinde değiliz, teknik, taktik antrenmanları yapamıyoruz. Şu anda hepimizde güreş özlemi var. Temasta bulunamadığımız için güreşi çok özlüyoruz. Bu sürecin bitmesini bekliyoruz" diye konuştu.

"Üzerimde çok büyük sorumluluk var"

Kadın güreşinde başarıların gelmesiyle ön yargıların kırıldığını belirten Adar, kendisinden olimpiyat madalyası beklendiğini söyleyerek, "İlk ve tek olmak çok gurur verici. Çok büyük mutluluk ve haz aldığım bir durum. Bu konuda genç kızlara da örnek olduğumu düşünüyorum. Toplumda çok ön yargı var. Kadından güreşçi olmaz, kadın güreşmesin gibi söylentiler var. Ama bu söylentileri yavaş yavaş kırdığımı biliyorum. Çünkü toplum artık bilinçlenmeye başladı. Başarı geldikçe kadın güreşinin de var olduğunu biliyorlar. Bizi destekliyorlar. Bu çok önemli bir şey. O yüzden çok büyük sorumluluk olduğunu düşünüyorum. Benim üzerimde çok büyük sorumluluklar var. Şu an bir tek olimpiyat madalyamız kaldı. Herkes benden olimpiyat madalyası almamı istiyor. İnşallah 2021 yılında da olimpiyat madalyasını almak isterim" şeklinde konuştu.

5 Ağustos'ta 18 sporcuyla ilk çalışmalarına başlayan Kadın Güreş Milli Takımı, Bolu kampını 19 Ağustos'ta sonlandıracak.

Yasemin Adar’ın hedefi olimpiyat madalyası

Yasemin Adar’ın hedefi olimpiyat madalyası

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber