Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 22 Şubat 2019 - 15:43 Yorum: 0

Yaya geçidinde halay çektiler

İçişleri Bakanlığı "Öncelik Hayatın Öncelik Yayanın" projesi kapsamında Nusaybin'de farkındalık programı düzenledi.

Yaya geçidinde halay çektiler

İçişleri Bakanlığı "Öncelik Hayatın Öncelik Yayanın" projesi kapsamında Nusaybin'de farkındalık programı düzenledi. Yaya geçidinin önüne gelen bir grup öğrenci, burada halay çekti.

Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu tarafından Mardin Yolu Caddesi'nde yapılan etkinliğe Milli Eğitim Müdürü Ümit Çetin, Eğitim Bir-Sen Şube Başkanı Mehmet Şefak Kavak, Okul Müdürü Abdussamet Tayfur, okulun folklor ekibi ve trafik polisleri katıldı. Yaya üstünlüğüne dikkat çekmek amacıyla okulun folklor ekibi yaya geçidinde folklor gösterisi düzenlerken, sürücüler bu süre zarfında gösteriyi izledi.

Daha sonra Milli Eğitim Müdürü Çetin ve beraberindekiler sürücülere trafikte yayaların öncelikli olduğunu anlatan broşür dağıttı. Okul Müdürü Abdussamet Tayfur, etkinliğin amacının öğrencileri eğitmek, sürücüleri uyarmak ve yayaları bilinçlendirmek olduğunu söyledi.

Yaya geçidinde halay çektiler

Yaya geçidinde halay çektiler

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber