Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 27 Ağustos 2014 - 18:53 Yorum: 0

Yayladan köye dönmek isteyen yaşlı kişi, 11 gündür aranıyor

Trabzon'un Çaykara ilçesinde, 11 gün önce yayladaki evinden köye dönmek için yola çıkan 81 yaşındaki Zekeriya Yılmaz'ı arama çalışmaları sürüyor

Yayladan köye dönmek isteyen yaşlı kişi, 11 gündür aranıyor

TRABZON (AA) - Trabzon'un Çaykara ilçesinde, 11 gün önce yayladaki evinden köye dönmek için yola çıktığı belirtilen 81 yaşındaki Zekeriya Yılmaz'ı arama çalışmalarının sürdüğü belirtildi.

İlçenin Yeşilalan Mahallesi'nde yaşadığı ve yaz sebebiyle Tufa yaylasındaki evine çıktığı belirtilen Zekeriya Yılmaz (81), 17 Ağustos 2014 tarihinde, köydeki evine gitmek için yaya olarak yayladan ayrıldı.

İşitme ve görme rahatsızlığı olduğu belirtilen Yılmaz, söz konusu tarihte sırtındaki sepeti ile ilçenin Evoşka yaylasında yürürken çevredeki vatandaşlarca görüldükten sonra bir daha kendisinden haber alınamadı.

Yeşilalan Mahallesi'ndeki evine de dönmeyen Yılmaz'ın bulunması amacıyla Çaykara İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Trabzon Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD), arama kurtarma ekibi AKUT ve yöre sakinleri tarafından arama çalışması başlatıldı.

Sarp ve engebeli arazide, söz konusu tarihten itibaren Yılmaz'ın geçebileceği yollar, ağaçlık alanlar ve akarsu yakınlarının aranmasına rağmen halen bir sonuç elde edilemedi.

Yalnız yaşadığı ve daha önce de 2 kez kaybolup bulunduğu öğrenilen Zekeriya Yılmaz'a ulaşılması için köylüler ile görevlilerin arama çalışmalarının sürdürüldüğü belirtildi.

Jandarma yetkileri, Yılmaz'ı gören ya da kendisi hakkında bilgi edinen duyarlı vatandaşların kendilerine haber vermesini istedi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber