Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
05:41 ABD üniversitelerindeki Filistin’e destek gösterileri ülke geneline yayılıy...05:36 Trump’a yönelik “sus payı” davasında tanıklar ifade verdi05:15 Mevsimlik tarım işçilerinin çalışma koşullarının iyileştirilmesine yönelik...02:43 Lokanta ve kafelerde KDV oranında değişiklik Resmi Gazete’de01:41 AFAD:"Erzincan’ın Tercan ilçesinde saat 01.30’da 4.1 büyüklüğünde deprem me...01:38 Pastanede oturan 2 kişiye silahlı saldırı: 1 ölü, 1 yaralı01:29 Ahlat’ta ‘Tarihe Damga Vuranlar Haluk Dursun’ anma programı düzenlendi01:13 Lokanta ve kafelerde yüzde 8 olan KDV, yüzde 10’a, yüzde 18 olan KDV, yüzde...01:02 Otomobil su kanalına uçtu: Öldüğü düşünülen sürücünün yüzerek kaçtığı ortay...00:59 THY Euroleague: Monaco: 93 - Fenerbahçe: 8800:56 Konya’da bir apartmanın 9’uncu katı alevlere teslim oldu00:54 Küçükçekmece’de bir kadın evinde ölü bulundu00:21 "14. Uluslararası Tarım, Orman ve İnsan Fotoğraf Yarışması"na başvurular ba...00:10 Çoruh Kültür Merkezinde Şiir Gecesi00:10 Bayburt’ta 2. İl Koordinasyon Toplantısı için toplanıldı00:09 Kemaliye’de 1 ev yandı00:09 Şoförlere trafik eğitimi verildi00:09 Erzincan’da helikopter ambulans donanımlarının tanıtıldığı bilgilendirme to...00:09 Bayburt’ta ’Eczane Teknisyenleri ve Teknikerleri Günü’ dolayısıyla etkinler...00:06 Bakan Tunç: "İsrail Dışişleri Bakanının, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyi...
Spor 21 Eylül 2017 - 10:43 Yorum: 0

Yeni Altındağ Belediyespo, 4. tura yükseldi

Yeni Altındağ Belediyespor, Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur maçında Hacettepespor'u 2-1 yenerek önemli bir başarıya imza attı.

Yeni Altındağ Belediyespo, 4. tura yükseldi

Yeni Altındağ Belediyespor, Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur maçında Hacettepespor'u 2-1 yenerek önemli bir başarıya imza attı. Adını bir üst tura yazdıran mavi-beyazlılara galibiyeti getiren gol 90. dakikada Hüseyin Korkmaz'dan geldi.

Cebeci İnönü Stadı'nda oynanan müsabaka kıran kırana geçti. İlk gol 15. dakikada penaltıdan Burhanettin Çakırefe'den gelirken, Hacettepespor65. dakikada yine penaltıdan bulduğu golle eşitliği yakaladı. 90. dakikada Hüseyin Korkmaz'ın kaydettiği golle, Yeni Altındağ Belediyespor bir üst tura yükseldi.

Yeni teknik ekibin ilk galibiyeti

Yeni Altındağ Belediyespor'un çiçeği burnunda teknik direktörü Mehmet Akbulut, takımın başında çıktığı ilk maçtan galibiyetle ayrıldı.

Maçı tribünden izleyen Kulüp Başkanı Ali Şen, Ziraat Türkiye kupasında iyi gittiklerini, bu performansın lige de yansıyacağını umduğunu belirtti. Özellikle bu maçta, futbolcuların çok iyi mücadele ettiğini dile getiren Ali Şen, hem futbolcularını hem yeni teknik ekibi tebrik etti.

Altındağ Belediye Başkan Yardımcısı Cebrail Aslan da, maçı takip edenler arasındaydı. Kupada 4. tura yükselmenin önemli bir başarı olduğunu dile getiren Cebrail Aslan, takımın 3. lige adapte olmaya çalıştığını, ilerleyen haftalarda takımın ligde de çok daha iyi olacağına inandığını sözlerine ekledi.

Yeni Altındağ Belediyespo, 4. tura yükseldi

Yeni Altındağ Belediyespo, 4. tura yükseldi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber