Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 11 Ağustos 2020 - 22:04 Yorum: 0

Yeni Malatyaspor 2'nci Başkanı Selim Pilten istifa etti

Malatya Büyükşehir belediye başkanı Selahattin Gürkan’ın basın toplantısının ardından ilk istifa geldi. Yeni Malatyaspor 2’nci Başkanı Selim Pilten istifa etti.

Yeni Malatyaspor 2'nci Başkanı Selim Pilten istifa etti

Yeni Malatyaspor'da istifa...

'ikinci Başkan Selim Pilten istifa etti.

Malatya Büyükşehir belediye başkanı Selahattin Gürkan’ın basın toplantısının ardından ilk istifa geldi. Yeni Malatyaspor 2’nci Başkanı Selim Pilten istifa etti. Selim Pilten Malatya Büyükşehir belediye başkan vekilliği görevine de bakıyor.

PİLTEN İSTİFA ETTİ SIRA GEVREK'DE

İlk olarak Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder'in "Olmuyorsa zorlamamak gerekiyor" çıkışının ardından Adil Gevrek'e Başkan olmasının önünü açan AK Parti Malatya Milletvekili Ahmet Çakır'ın hiç bir neden göstermeden Divan Başkanlığı ve üyeliğinden istifa etmesiyle Yeni Malatyaspor'da istifa sesleri daha yüksek bir dille söylenmeye başlamıştı.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ın "Kan Değişikliğinin İyi Geleceğinin Adil Gevrek'e İlettik" söylemlerinin ardından ise Kulüp 2. Başkanı Selim Pilten İstifa ettiğini duyurdu.

Kısa bir süre önce Tüzük belli 2 yıl daha görevimin başındayım diyen ve takımda bir çok oyuncunun sözleşmesinin bitmesine rağmen Teknik Adam Hikmet Karaman'ın istifası isteyen Başkan Adil Gevrek'in istifa söylemlerine karşı nasıl bir tutum takılacağı Malatya kamuoyunda merak konusu oldu.

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber