Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 20 Eylül 2015 - 12:31 Yorum: 0

Yeni Malatyaspor - Elazığspor Karşılaşması TRT Spor ekranlarında

PTT 1. Lig'de sayılı derbileri arasında gösterilen ve komşu iki takımı karşı karşıya getirecek maçta Yeni Malatyaspor, Elazığspor'u konuk edecek.

Yeni Malatyaspor - Elazığspor Karşılaşması TRT Spor ekranlarında

MALATYA GÜNCEL - PTT 1. Lig'de sayılı derbileri arasında gösterilen ve komşu iki takımı karşı karşıya getirecek maçta Yeni Malatyaspor, Elazığspor'u konuk edecek. 

PTT 1. Lig 5. hafta maçları kapsamında 20 Eylül 2015 bugün saat 19:30 da Malatya İnönü stadında, hakem Bülent Yıldırım yönetiminde karşı karşıya gelecek olan Yeni Malatyaspor takımı PTT 1. ligde 4 haftada aldığı 5 puanla 10. sırada yer alırken, Elazığspor takımı ise aldığı 8 puanla 3. sırada yer alıyor. Yeni Malatyaspor takımı son dört maçında bir galibiyet, iki beraberlik ve bir mağlubiyet alırken, Elazığspor takımı ise iki galibiyet, iki beraberlik aldı.

Yeni Malatyaspor takımında Azubuike Godson sakatlığı nedeniyle bu maçta yer almazken, Elazığspor takımında Ganvoula M'Boussy ülkesinin milli takım kadrosunda olduğu için bu maçta forma giyemeyeceği öğrenildi.

TRT Spor ekranlarından naklen yayınlanacak olan karşılaşmanın hakemleri Bülent Yıldırım, Mehmet Metin ve Asım Yusuf Öz olarak açıklandı

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber