Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 12 Mart 2015 - 15:18 Yorum: 0

Yenice'de çiftçilere mantar tohumu dağıtıldı

KARABÜK (AA) - Yenice ilçesinde çiftçilere istiridye mantar tohumu dağıtıldı.Yenice Pazaryeri'nde düzenlenen törende konuşan Gıda, Tarım ve Hayvancılık Yenice İlçe Müdür Vekili...

Yenice'de çiftçilere mantar tohumu dağıtıldı

KARABÜK (AA) - Yenice ilçesinde çiftçilere istiridye mantar tohumu dağıtıldı.

Yenice Pazaryeri'nde düzenlenen törende konuşan Gıda, Tarım ve Hayvancılık Yenice İlçe Müdür Vekili Rahmi Kanat, çiftçilere mantar yetiştiriciliğiyle ilgili görsel eğitimler verildiğini söyledi.

Yetiştirme alanı ve yeri uygun bulunan 70 çiftçiye, ücretsiz mantar tohumu dağıtıldığını ifade eden Kanat, çiftçilere yönelik desteklerin devam edeceğini, projenin Karabük İl Özel İdaresi desteğiyle hayata geçirildiğini belirtti. 

Daha sonra Yenice Kaymakamı Oğuz Cem Murat, Belediye Başkanı Zeki Çaylı, Karabük Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Cemalettin Çataklı ve daire müdürleri tarafından 70 çiftçiye istiridye mantar tohumu dağıtıldı. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber