Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 14 Ağustos 2016 - 13:43 Yorum: 0

Yenimahalle’de düğün var

Ankara'da Yenimahalle Belediyesi tarafından her yıl düzenlenen sünnet şölenlerinin 7'ncisi Yakacık Mesire Alanı'nda büyük bir katılımla yapıldı.

Yenimahalle’de düğün var

Ankara'da Yenimahalle Belediyesi tarafından her yıl düzenlenen sünnet şölenlerinin 7'ncisi Yakacık Mesire Alanı'nda büyük bir katılımla yapıldı. Başkan Fethi Yaşar ve eşi Azize Yaşar'ın ev sahipliğinde yapılan sünnet düğününde erkekliğe adım atan 785 çocuk doyasıya eğlendi.

Şölene Başkan Yaşar'ın yanı sıra CHP Yenimahalle İlçe Başkanı Ahmet Meşe ve yönetimi, Yenimahalle Belediyesi Başkan Yardımcıları Başar Bal, Erhan Aras, birim müdürleri, meclis üyeleri, muhtarlar, STK yöneticileri ve Yenimahalleliler katıldı.

Mesire alanında kurulan sofralarda aileleriyle birlikte belediye tarafından ikram edilen yemekleri yiyen çocuklar, palyaçolarla dans edip eğlendi. Alana kurulan şişme oyun alanının da tadını çıkaran minikler için gecenin sürprizi sevilen şarkıcı Ankaralı Yasin oldu. Sanatçı, Ankara oyun havalarının en popüler parçalarını küçük beyler için seslendirirken, çocuklar da aileleriyle birlikte Ankara havası oynadı.

"Bugün dünden daha umutluyum"

Alandaki tüm çocuklarla hatıra fotoğrafı çektiren Başkan Yaşar, "Göreve geldiğimiz günden itibaren Yenimahalle'de her noktada, her harekette vatandaşlarımızı birliğe, beraberliğe, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün bize emanet ettiği cumhuriyetin değerlerine sahip çıkmaya, bölünmez bütünlüğümüze sahip çıkmaya davet ettik. 15 Temmuz darbe girişiminde de hep beraber söylemlerimde ne kadar haklı olduğumu acıyı yaşayarak gördük. Biz inanç uğruna, "Allah" diyerek, "kitap" diyerek, "öğretim" diyerek ne kadar vatan haini yetiştirileceğini hep beraber gördük. İşte bizi birleştiren yine cumhuriyetin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve ilkeleri oldu. Milletimiz, siyasi partilerimiz, devletimizin yetkilileri yürek yüreğe, bilek bileğe karşı çıkmasıyla bertaraf edildi. Bugün dünden daha umutluyum. Geleceğe daha aydınlık bakıyorum. Çünkü halk demokrasiye sahip çıktı. Cumhuriyeti ve ilkelerini de sevdi" dedi.

Başkan Yaşar, sünnet olan tüm çocuklarımızı da tebrik ederek, "Bu çocuklarımızın, herkesin huzur bulduğu, refah içinde yaşadığı, adaletin eşit dağıtıldığı, insanca yaşamanın onur olduğu bir Türkiye'de yetişmesi en büyük dileğimdir. İnşallah bunu hep beraber gerçekleştireceğiz" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber