Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 26 Kasım 2014 - 14:23 Yorum: 0

Yerköy'e bağlı köylerin sorunları ele alındı

YOZGAT (AA) - Yerköy Köylere Hizmet Götürme Birliği'nce düzenlenen toplantıda ilçeye bağlı köylerin sorunları masaya yatırıldı. İlçe Kaymakamı Nevzat Şengök başkanlığındaki toplantı, Öğretmenevi...

Yerköy'e bağlı köylerin sorunları ele alındı

YOZGAT (AA) - Yerköy Köylere Hizmet Götürme Birliği'nce düzenlenen toplantıda ilçeye bağlı köylerin sorunları masaya yatırıldı. 

İlçe Kaymakamı Nevzat Şengök başkanlığındaki toplantı, Öğretmenevi Toplantı Salonu'nda gerçekleşti. Köy muhtarı ve İl Genel Meclisi üyelerinin katıldığı Yerköy Köylere Hizmet Götürme Birliği'nin toplantısında, köylerin sorunları ele alındı. 

Burada konuşan Şengök, köylerde yaptıkları çalışmaları ve projeleri anlattı. Köylerdeki vatandaşların hizmetlerden en hızlı şekilde ulaştırılması için ellerinden geleni yaptıklarını dile getiren Şengök, yeni projeler için de çalışmaları hakkında bilgiler verdi. 

Şengök'ün konuşmasının ardından yetkililerle muhtarlar köylerdeki yol, kanalizasyon, içme suyu, kilitli parke ve sulama kanalı çalışmalarını görüştü.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber