Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 10 Ekim 2016 - 14:48 Yorum: 0

Yeşil sahadaki kavgayı dikenli teller bile engelleyemedi

Yalova'da oynanan 1. Amatör Küme maçında Yeşilovaspor ile 1877 Üvezpınarspor takımları karşı karşıya gelirken, maçın 75. dakikasında futbolcular...

Yeşil sahadaki kavgayı dikenli teller bile engelleyemedi

Yalova'da oynanan 1. Amatör Küme maçında Yeşilovaspor ile 1877 Üvezpınarspor takımları karşı karşıya gelirken, maçın 75. dakikasında futbolcular ve taraftarlar arasında kavga çıktı.

Yeşilovaspor kale arkasında yer alan 1877 Üvezpınarspor taraftarlarının ev sahibi ekibin kalecisi Metin Düzgün'le sözlü tartışması bir anda kavgaya dönüştü. Olayda Yeşilovalı taraftalar ve futbolcuları dikenli teller bile önleyemezken, çıkan olayları emniyet kuvvetleri güçlükle önledi.

Yaşanan olaylar sonrasında maçı yöneten karşılaşmanın hakemi Muharrem Dağdeviren karşılaşmayı tatil ederken, Yeşilovalı futbolcular Metin Düzgün, Cengiz Dağ, Ferdi Dağ, Ramazan Dağ, Mustafa Yakıt ve Umut Murat Alınmış'a kırmızı kart gösterdi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber