Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 09 Mart 2015 - 23:23 Yorum: 0

Yeşilay'dan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü standı

MERSİN (AA) - Türkiye Yeşilay Cemiyeti Mersin Şubesi'nce 8 Mart Dünya Kadınlar Günü ile ilgili stant açıldı.Bir alışveriş merkezinde kurulan stant hakkında bilgi veren Şube Başkanı Nezir Şendur,...

Yeşilay'dan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü standı

MERSİN (AA) - Türkiye Yeşilay Cemiyeti Mersin Şubesi'nce 8 Mart Dünya Kadınlar Günü ile ilgili stant açıldı.

Bir alışveriş merkezinde kurulan stant hakkında bilgi veren Şube Başkanı Nezir Şendur, toplumumuzun aile saadetini ve huzurunu tehdit eden alkol bağımlılığından uzak durulması, gençlerimizin de uzak durmaları için Yeşilay Mersin Şubesi olarak bir dizi faaliyetlerde bulunduklarını belirtti.

Şendur, şunları kaydetti:

"Dünya Sağlık Örgütü'nün aralarında Türkiye'nin de bulunduğu bir araştırmaya göre kadına şiddet olaylarının yüzde 70'i, tecavüzlerin yüzde 50'si, cinayetlerin yüzde 85'i oranında en etkili unsuru alkoldür. Geçtiğimiz günlerde alkollü biri tarafından hunharca katledilen Özgecan kızımız da alkolizmin sebep olduğu vahşetin ve insanlık dışı duruşunun göz önündeki en taze olaylarından biridir." 

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber