Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
07:09 Çanakkale Boğazı’nda makine dairesinde yangın çıkan gemi Karanlık Liman’a d...06:34 Trump’a yönelik “sus payı” davasında eski dergi yöneticisi Pecker tanık ola...06:31 Filistin yanlısı protestolar ABD’deki birçok üniversiteye yayıldı06:10 Yıl sonuna kadar 36 bin sözleşmeli sağlık personeli istihdam edilecek04:10 Fatih’te 4 katlı binada çıkan yangında 2 kişi dumandan etkilendi03:32 Bafra’da iki otomobil çarpıştı: 2 yaralı03:26 Havza’da 2 katlı ahşap ev ve depo alevlere teslim oldu02:23 Aksaray’da araç camlarındaki filmler bir bir söküldü01:51 Uyuşturucuyla yakalanan alkollü sürücü polise direndi01:25 Ankara’da 4 milyon TL değerinde sahte gıda ele geçirildi01:20 Gaziantep’te esrarengiz patlama sesi korku ve paniğe neden oldu00:52 Gazeteci Hande Fırat’ın "Devriamber" sergisi Kültür Bakanlığı desteğiyle aç...00:46 Bayburt’ta 4 kişinin yaralandığı trafik kazası güvenlik kamerasına yansıdı00:40 Erzincan’da tarım bölümü öğrencileri hem öğreniyor, hem üretiyor00:30 Rize’de 3 araçlı zincirleme kaza: 1’i ağır 2 yaralı00:24 Ağaçta sıkışan yavru kedi kurtarıldı00:24 Bakan Işıkhan Başkanlığında İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Toplantısı...00:17 Minik adımlar polis ile beraber teknolojinin peşinde00:11 “Huzur İçin Erzincan” projesi kapsamında bilgilendirme faaliyetleri devam e...00:11 Kayıp 9 büyükbaş hayvanı jandarma ekipleri bulup sahibine teslim etti
Yerel 28 Haziran 2016 - 16:03 Yorum: 0

Yetimler Kervanı 400 Aileye Yardım Yaptı

Ramazan ayının bitmesine 8 gün kala Yetimler Kervanı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından 400 aile hediye çeki, ve 200 TL para yardımı...

Yetimler Kervanı 400 Aileye Yardım Yaptı

Ramazan ayının bitmesine 8 gün kala Yetimler Kervanı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından 400 aile hediye çeki, ve 200 TL para yardımı yapıldı.

Dernek binasında gerçekleşen hediye çeki dağıtımında hayırsever iş adamlarından İş Adamları İzzet Gören, Orfi Kaya Halıcı, Oktay Mutlu, Ayseçin Dulcan ve Umut Aslan'da hazır bulundu. Yetimler Kervanı Yardımlaşma ve Dayanışma Dernek Başkanı İhsan Çolak, "Bugün dernek binamızda 400 ailemize yardım yapılıyor, 80 TL hediye çeki ve her ailemize 200 TL para veriyoruz. Hayır sever iş adamlarımıza canı gönülden teşekkür ediyorum. Bu gün dernek binamızda bizi yalnız bırakmayan hayırsever iş adamlarımıza teşekkür ediyorum" dedi. Kendilerine her konuda destek olan ve yetim çocukları kendi çocukları gibi gören hayırsever iş adamlarına minnettar olduklarını kaydeden Çolak, "Ramazan ayında Yetimler Kervanı olarak yardımlarınız bekliyoruz. Bu mübarek Ramazan ayında fitre, zekat ve bağışlarınızı alıyoruz" ifadelerini kullandı.

Malatyalıların yetim ailelere sahip çıkması gerektiğini ifade eden Çolak, "Geçtiğimiz günlerde 2 bin kişiden fazla ailemize iftar yemeği verdik. Emeği geçen tüm dostlarımıza hayırsever iş adamlarımıza bize her konu destek olan basın mensuplarına teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Yaptıkları yardımlarla yetim aileleri sevindiren işadamları ise "Ramazan ayında yardım yapmak çok güzel bir duygu, yetimlerimize sevindirelim ve yardım yapalım" diye konuştular.

Yetimler Kervanı 400 Aileye Yardım Yaptı

Yetimler Kervanı 400 Aileye Yardım Yaptı

Yetimler Kervanı 400 Aileye Yardım Yaptı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber