Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Eğitim 12 Mart 2015 - 10:03 Yorum: 0

YGS'ye doğru

Malatya Valisi Kamçı, öğrencilere başarılar diledi

YGS'ye doğru

MALATYA - Malatya Valisi Süleyman Kamçı, hafta sonu gerçekleştirelecek Yükseköğretime Geçiş Sınavı'na (YGS) girecek öğrencilere başarılar diledi. 

Kamçı, yaptığı yazılı açıklamada, tüm yurtta olduğu gibi Malatya'da da 15 Mart 2015 Pazar günü YGS yapılacağını hatırlattı. 

Huzur ve güven ortamı içerisinde bir sınav yapılabilmesi için kamu kurum ve kuruluşlarınca gerekli bütün tedbirlerin alındığını kaydeden Kamçı, Malatya halkının sınav süresince sınavların yapıldığı okullara yakın konutlarda, iş yerlerinde, kahvehane ve düğün salonu gibi mekanlarda her türlü gürültü kirliliğine ve sınava giren öğrencilerin dikkatinin dağılmasına yol açacak davranışlarda bulunulmasına imkan vermemesi ve araçlarıyla seyir halindeyken cadde ve sokaklarda yüksek sesli müzik ve klakson çalmamasının son derece önem arz ettiğini vurguladı. 

Kamçı, "Bu vesileyle, sınava girecek olan öğrencilerimize ve görevli personelimize üstün başarılar diler, oluşturacakları sükûn ortamı ile öğrencilerimize katkı sağlayacak olan değerli halkımıza teşekkür ederim" ifadelerini kullandı. 

 

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber