Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
07:09 Çanakkale Boğazı’nda makine dairesinde yangın çıkan gemi Karanlık Liman’a d...06:34 Trump’a yönelik “sus payı” davasında eski dergi yöneticisi Pecker tanık ola...06:31 Filistin yanlısı protestolar ABD’deki birçok üniversiteye yayıldı06:10 Yıl sonuna kadar 36 bin sözleşmeli sağlık personeli istihdam edilecek04:10 Fatih’te 4 katlı binada çıkan yangında 2 kişi dumandan etkilendi03:32 Bafra’da iki otomobil çarpıştı: 2 yaralı03:26 Havza’da 2 katlı ahşap ev ve depo alevlere teslim oldu02:23 Aksaray’da araç camlarındaki filmler bir bir söküldü01:51 Uyuşturucuyla yakalanan alkollü sürücü polise direndi01:25 Ankara’da 4 milyon TL değerinde sahte gıda ele geçirildi01:20 Gaziantep’te esrarengiz patlama sesi korku ve paniğe neden oldu00:52 Gazeteci Hande Fırat’ın "Devriamber" sergisi Kültür Bakanlığı desteğiyle aç...00:46 Bayburt’ta 4 kişinin yaralandığı trafik kazası güvenlik kamerasına yansıdı00:40 Erzincan’da tarım bölümü öğrencileri hem öğreniyor, hem üretiyor00:30 Rize’de 3 araçlı zincirleme kaza: 1’i ağır 2 yaralı00:24 Ağaçta sıkışan yavru kedi kurtarıldı00:24 Bakan Işıkhan Başkanlığında İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Toplantısı...00:17 Minik adımlar polis ile beraber teknolojinin peşinde00:11 “Huzur İçin Erzincan” projesi kapsamında bilgilendirme faaliyetleri devam e...00:11 Kayıp 9 büyükbaş hayvanı jandarma ekipleri bulup sahibine teslim etti
Spor 12 Mart 2015 - 11:23 Yorum: 0

Yiğido Fatih, kadroda vazgeçilmez olmak istiyor

Medicana Sivasspor'un altyapısında dikkati çekerek A Takım'a yükselen ve forma şansı bulduğu maçlarda başarılı performans sergileyen sol kanat oyuncusu Fatih Çiplak, teknik direktör Sergen Yalçın'ın kadroda vazgeçemediği isimler arasında yer almayı hedefl

Yiğido Fatih, kadroda vazgeçilmez olmak istiyor

SİVAS (AA) - SERHAT ZAFER - Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Medicana Sivasspor'un altyapısında dikkati çekerek A Takım'a yükselen ve forma şansı bulduğu maçlarda başarılı bir performans sergileyen sol kanat oyuncusu Fatih Çiplak, teknik direktör Sergen Yalçın'ın kadroda vazgeçemediği isimler arasında yer almayı hedeflediğini söyledi. 

Futbola, Erzurum'da İdmanocağıspor altyapısında başlayan ve 2 yıl önce Medicana Sivasspor'un altyapısına transfer olan Çiplak, buradaki performansıyla Sergen Yalçın'ın dikkatini çekerek A Takıma yükseldi. 

İlk resmi karşılaşmasına Ziraat Türkiye Kupası'ndaki Tuzlaspor maçıyla çıkan 21 yaşındaki Çiplak, bu sezon 6'sı kupada, 3'ü de Süper Lig'de olmak üzere 9 maçta forma şansı buldu. 

Ligdeki Gençlerbirliği ve İstanbul Başakşehir maçlarında sahada 90 dakika kalan Çiplak, Kardemir Karabükspor karşılaşmasında da 77 dakika forma giyerek başarılı bir performans sergiledi. 

Çiplak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, teknik direktör Sergen Yalçın, Sivasspor Kulübü Yönetimi ve taraftarın kendisine olan güvenini boşa çıkarmamaya çalıştığını söyledi. 

Kendisiyle aynı mevkide oynayan Ziya Erdal'ın sakatlanması nedeniyle forma şansı bulduğunu, bunu da iyi değerlendirdiğini belirten Çiplak, "Takım içerisinde abilerim de bana güveniyor ve onların desteğiyle inşallah daha iyi olacağım" dedi. 

Sivasspor altyapısından yetişen ve uzun yıllar kırmızı-beyazlı formayı giydikten sonra futbolu bırakan sol kanat oyuncusu Hayrettin Yerlikaya ile yine kırmızı-beyazlı ekibin altyapısından yetişen ve futbola Sivasspor'da devam eden Ziya Erdal'ın iyi futbolcular olduğunu belirten Çiplak, onları örnek aldığını ifade etti. 

 

- "Sivasspor'a uzun yıllar hizmet etmek istiyorum"

Teknik direktör Sergen Yalçın'dan formayı kapmak için çok çalıştığını dile getiren Çiplak, "Hedefim Sivasspor formasını uzun yıllar giyip bu takıma hizmet etmek. İyi çalışıp kadroda sürekli yer almak istiyorum. Takımımız için elimden gelen her şeyi yaparım. Sergen Yalçın forma şansı tanıdığı süre içerisinde onun güvenini boşa çıkartmam" diye konuştu. 

Fatih Çiplak, her futbolcu gibi kendisinin de A Milli Takım'da oynama hayali olduğunu ifade etti. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber