Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 04 Eylül 2015 - 12:45 Yorum: 0

Yıllardır bizim yollarımız yapılmıyordu

Battalgazi Belediyesi tarafından yol yapım çalışmaları, ilçenin muhtelif bölgelerinde aralıksız devam ediyor.

Yıllardır bizim yollarımız yapılmıyordu

Battalgazi Belediyesi tarafından yol yapım çalışmaları, ilçenin muhtelif bölgelerinde aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda Orduzu Mahallesinde asfalt çalışmaları devam ederken, Alişar Mahallesi’nde ise ikinci kat sathi asfalt için temel malzeme serimi yapılıyor.

Battalgazi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Battalgazi ilçesinin muhtelif bölgelerinde yol yapım çalışmalarına artarak aralıksız devam ediliyor.  Orduzu bölgesi Vaizpınarı, Elmasuyu ve Kültür Mahallesi’nde asfalt çalışması yapılıyor. Bu kapsamında 5 km’lik asfalt çalışması yapılmış olacak. Battalgazi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Alişan Mahallesi’nde de yol yapım çalışmaları aralıksız devam ediyor. Mahalle sakinlerinin yakından takip ettiği çalışmalar kapsamında ikinci kat sathi asfalt için temel malzeme serimi yapılıyor. Temel malzeme serimi sonrası 8 km’lik yolun asfalt çalışmasına başlanılacak. Battalgazi Belediyesi’nin ilçenin muhtelif bölgelerinde artarak devam eden yol yapım çalışmaları, vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılanıyor. Alişar Mahallesi sakinlerinden Fahri Ermiş, yapılan hizmetlerden son derece memnun olduklarını belirterek, “Yıllardır bizim yollarımız yapılmıyordu. Allah başkanımızdan razı olsun. Yani bugün bu yollar yapılıyorsa başkanımızın sayesinde. İnşallah bundan sonrada yollarımız bakımlı olur, temiz olur, bizlerde başkanımıza dua ederiz. Şimdi bizim Alişar bölgesi sahil bölgesi. Sahil yolu da yapılacak. Buralar turistik bir yer. Yollarımız güzel olursa buraya insanlar piknik yapmaya, gezmeye, çay içmeye gelmeleri daha rahat olur. Battalgazi Belediye Başkanımız Selahattin Gürkan’a çok çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Ali Güler isimli mahalle sakini ise, “20 yıldır beklediğimiz hizmetler nihayet geldi. AK Partili belediyelerden Allah razı olsun. Başarılı Belediye Başkanlarımız var. Başkanımız Selahattin Beye çok teşekkür ederim. Alt yapı sorunlarımızı giderdi. Ulaşım sorunlarımız çözüldü. Başkanımızın bu başarılı çalışmalarından dolayı çok teşekkür ederiz. Gereken ne ise elinden geldiği ölçüde yapıyor” ifadelerini kullandı.

Abdulkadir Ermiş’te, hizmetlerden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Devletimizden Allah razı olsun. Başkanımız güzel çalışmalar yapıyor. Şimdiye kadar böyle bir çalışma ne yazık ki görmedik. Dört dörtlük çalışıyorlar. Başkanımız Selahattin Gürkan’dan Allah razı olsun. AK Partiye güvenmeye devam edeceğiz. Yıllardır görmediğimiz bu çalışmalar şükürler olsun AK Partili belediyeler tarafından gerçekleştiriliyor. Çalışmalardan biz razıyız. Allah da onlardan razı olsun” dedi.  

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber