Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Kültür 28 Haziran 2021 - 12:48 Yorum: 0

Yorgun ve bitkin düşen kurt şehre indi

Kütahya'da yorgun ve bitkin bir halde şehre inerek bir bahçeye sığınan kurt, yakalanarak Afyon Kocatepe Üniversitesi Yaban Hayatını Kurtarma Rehabilitasyon...

Yorgun ve bitkin düşen kurt şehre indi

Kütahya'da yorgun ve bitkin bir halde şehre inerek bir bahçeye sığınan kurt, yakalanarak Afyon Kocatepe Üniversitesi Yaban Hayatını Kurtarma Rehabilitasyon Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi'nde tedavi altına alındı.

Kütahya'nın Ali Paşa Mahallesi Şehit Üsteğmen Kadri Kurt Sokak Söğütlü Çeşme Cami yanında şehre inmiş bir adet kurt olduğu ihbarı üzerine ekipler harekete geçti. Bahçe içinde yorgun düştüğü veteriner hekimler tarafından tespit edilen kurt, Kütahya Belediyesi Sokak Hayvanları Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi çalışanları tarafından yakalanarak hayvan bakımevine götürüldü. Kurt, ilk müdahalesi yapıldıktan sonra Afyonkarahisar 5. Bölge Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi. Ekipler tarafından Afyonkarahisar Kocatepe Üniversitesi Yaban Hayatını Kurtarma Rehabilitasyon Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezine teslim edilen kurt tedavi altına alındı. Kurdun tedavisinin ardından ait olduğu doğaya geri salınacağı bildirildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber