Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Kültür 17 Aralık 2017 - 14:58 Yorum: 0

Yunusemre kış aylarında da rengarenk

Yunusemre Belediyesi, kış aylarında da cadde, bulvar ve parklarda çiçeklendirme çalışması gerçekleştiriyor.

Yunusemre kış aylarında da rengarenk

Yunusemre Belediyesi, kış aylarında da cadde, bulvar ve parklarda çiçeklendirme çalışması gerçekleştiriyor. Yapılan çalışmalar ile ilçe kış aylarında da rengarenk bir görünüme kavuşuyor.

Yunusemre Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Merkez Efendi Kavşağı, Şehit Astsubay Ömer Halis Demir Parkı, Mesir Tabiat Parkı, İzmir Caddesi, Nusret Köklü Bulvarı gibi ilçe sınırlarındaki cadde bulvar ve parklar da çiçeklendirme ve çevre düzenleme çalışmaları yapıyor. Belirli bir program dahilinde park, cadde ve bulvarlarda çalışmalarını sürdüreceklerini kaydeden Yunusemre Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Volkan Aydoğdu, mevsim şartlarına uygun çiçek ve bitkileri toprakla buluşturarak şehri güzel bir görünüme kavuşturduklarını söyledi.

Yunusemre kış aylarında da rengarenk

Yunusemre kış aylarında da rengarenk

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber