Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 25 Mart 2015 - 12:18 Yorum: 0

YURTKUR, sinema günleri düzenleyecek

MALATYA (AA) - Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu (YURTKUR) Malatya Bölge Müdürlüğü, Çanakkale Zaferinin 100. yılı dolayısıyla öğrenciler için sinema günleri düzenleyecek.Malatya...

YURTKUR, sinema günleri düzenleyecek

MALATYA (AA) - Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu (YURTKUR) Malatya Bölge Müdürlüğü, Çanakkale Zaferinin 100. yılı dolayısıyla öğrenciler için sinema günleri düzenleyecek.

Malatya Bölge Müdür Vekili Halil Karaman, makamında düzenlediği basın toplantısında, yurtlarında barınan öğrencilerin tarih bilincini geliştirmek, milli ve manevi değerlere bakışında farkındalık oluşturmak, yüreklerine vatan sevgisini yerleştirmek amacıyla Çanakkale Zaferinin 100. yılı ekinlikleri kapsamında YURTKUR Sinema Günleri düzenleneceğini bildirdi. 

Karaman, bu etkinlik çerçevesinde müdürlüklerine bağlı merkez yurtlarında barınan öğrencilerine 27 Mart Cuma günü, "Son Mektup" isimli sinema filmini 18.30 seansında Yeşil Sinema'da izlettireceklerini söyledi.  

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber