Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Kültür 04 Temmuz 2022 - 09:53 Yorum: 0

Yusuf Çınar, şiir yarışmasında Türkiye 3’üncüsü oldu

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından düzenlenen Erişebilirlik Şiir Yarışması'nda Gölcüklü Yusuf Çınar Çil, Türkiye 3'üncüsü oldu.

Yusuf Çınar, şiir yarışmasında Türkiye 3’üncüsü oldu

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından düzenlenen Erişebilirlik Şiir Yarışması'nda Gölcüklü Yusuf Çınar Çil, Türkiye 3'üncüsü oldu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 2020'nin "Erişilebilirlik Yılı" ilan etmesinin ardından, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığınca erişebilirlik konusunda gençlerde ve çocuklarda farkındalık oluşturmak amacıyla ülke genelinde birçok kategoride düzenlenen yarışmalarda ödüller sahiplerini buldu. Gölcük Barbaros İlkokulu ikinci sınıf öğrencisi Yusuf Çınar Çil, "Bize Alkış Yap Baba" şiiri ile yarışmada 3'üncü oldu. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlenen törenle ödülünü Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Derya Yanık'tan alan Çil, Gölcük'ü gururlandırdı.

Başkan Sezer'den tebrik

Öğrenciyi tebrik eden Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, "Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından düzenlenen Erişebilirlik Şiir Yarışması'nda, Türkiye 3'üncüsü olarak ilçemizi gururlandıran, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlenen törenle ödülünü Aile ve Sosyal Politikalar Bakanımız Sayın Derya Yanık'tan alan Gölcüklü Yusuf Çınar Çil'i, saygıdeğer ailesini ve öğretmenlerini canı gönülden tebrik ediyorum" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber