Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
08:12 ’Narkoçelik-14’ operasyonlarında 322 kilogram uyuşturucu madde ve 135 bin a...07:55 Mersin’de 37 ekiple eş zamanlı asayiş uygulaması07:53 Zehir Tacirlerinin Oluşturduğu Yerel Suç Örgütlerine, Uyuşturucu Madde İmal...07:43 Yasa dışı bahis operasyonda 450 milyon TL para trafiği tespit edildi: 35 gö...06:52 Benzin yüklü tanker kaza yaptı: Patlama riskine karşı D-130 Karayolu trafiğ...05:41 ABD üniversitelerindeki Filistin’e destek gösterileri ülke geneline yayılıy...05:36 Trump’a yönelik “sus payı” davasında tanıklar ifade verdi05:15 Mevsimlik tarım işçilerinin çalışma koşullarının iyileştirilmesine yönelik...02:43 Lokanta ve kafelerde KDV oranında değişiklik Resmi Gazete’de01:41 AFAD:"Erzincan’ın Tercan ilçesinde saat 01.30’da 4.1 büyüklüğünde deprem me...01:38 Pastanede oturan 2 kişiye silahlı saldırı: 1 ölü, 1 yaralı01:29 Ahlat’ta ‘Tarihe Damga Vuranlar Haluk Dursun’ anma programı düzenlendi01:13 Lokanta ve kafelerde yüzde 8 olan KDV, yüzde 10’a, yüzde 18 olan KDV, yüzde...01:02 Otomobil su kanalına uçtu: Öldüğü düşünülen sürücünün yüzerek kaçtığı ortay...00:59 THY Euroleague: Monaco: 93 - Fenerbahçe: 8800:56 Konya’da bir apartmanın 9’uncu katı alevlere teslim oldu00:54 Küçükçekmece’de bir kadın evinde ölü bulundu00:21 "14. Uluslararası Tarım, Orman ve İnsan Fotoğraf Yarışması"na başvurular ba...00:10 Çoruh Kültür Merkezinde Şiir Gecesi00:10 Bayburt’ta 2. İl Koordinasyon Toplantısı için toplanıldı
Spor 17 Şubat 2020 - 16:03 Yorum: 0

Zonguldak Kömürspor Teknik Direktörü Serkan Afacan: "Hacettepespor’u yenmek istiyoruz"

Zonguldak Kömürspor Teknik Direktörü Serkan Afacan 23. hafta mücadelesinde deplasmanda 2-2 berabere kaldıkları Çorum FK maçı ve çarşamba günü deplasmanda...

Zonguldak Kömürspor Teknik Direktörü Serkan Afacan: 'Hacettepespor’u yenmek istiyoruz'

Zonguldak Kömürspor Teknik Direktörü Serkan Afacan 23. hafta mücadelesinde deplasmanda 2-2 berabere kaldıkları Çorum FK maçı ve çarşamba günü deplasmanda oynayacakları Hacettepespor maçlarına değindi.

Zonguldak Kömürpor Teknik Direktörü Serkan Afacan, Çorum FK karşısında 2-0 geriye düştüklerini ancak müthiş bir geri dönüş yakaladıklarını söyleyerek, kazanacakları maçta puan kaybettiklerini söyledi. Afacan ayrıca, çarşamba günü deplasmanda oynayacakları Hacettepespor maçını ne yapıp edip kazanacaklarını vurguladı.

"Galibiyeti kaçırdık"

Zonguldak Kömürspor Teknik Direktörü Serkan Afacan, galibiyeti kaçırdıklarını söyleyerek, "Çorum maçı bu sezonun en kötü maçlarından bir tanesiydi. 2-0 mağlubiyetle soyunma odasına girip ikinci yarıda müthiş bir geri dönüş yaşadık. Hatta Serhat'ın son dakikada direkten dönen bir topu var. 3-2 galip de gelebilirdik ama 2-2 berabere bitti. İnanın bir teknik adam buna sevinmeli fakat geri dönerken ben çok üzgündüm. Mutlak galibiyet için gitmiştik. Galip gelebileceğimiz bir maçtı. Fakat 2-2 ile şehrimize döndük. Hacettepespor'u ne yapıp edip yeneceğiz. Çarşamba günü Hacettepespor maçımız var. Genç ve koşan bir takım. Oradan galibiyetle şehrimize döneceğiz. Bir de bizleri Çorum'da destekleyen taraftarımıza çok teşekkür ediyoruz" dedi.

"Her maç bizim için final"

Zonguldak Kömürspor Teknik Direktörü Serkan Afacan, her maçın kendileri için final olduğunu da belirterek, "Play-Off'tan tabii ki vazgeçmiş değiliz. Artık maç maç düşünmemiz lazım. Çünkü farklı skorlar alınmaya başlandı. Düşme potasında olan takımlar var yukarıya tutunmaya çalışan takımlar var. Ama bizim için her maç final. Her maçı kazanmak istiyoruz. Hedefimizden uzaklaşmış değiliz" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber