Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Teknoloji 09 Ekim 2023 - 15:18 Yorum: 0

13 Şubat Gençlik Merkezinde minik yetenekler yetişiyor

Erzincan Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde bulunan 13 Şubat Gençlik Merkezi, gençlerin ilgi ve yetenekleri istikametinde çalışmalar yürüterek kişisel gelişimlerine katkı sağlıyor.Erzincan Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde b...

13 Şubat Gençlik Merkezinde minik yetenekler yetişiyor

Erzincan Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde bulunan 13 Şubat Gençlik Merkezi, gençlerin ilgi ve yetenekleri istikametinde çalışmalar yürüterek kişisel gelişimlerine katkı sağlıyor.
Erzincan Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde bulunan 13 Şubat Gençlik Merkezi, gençlerin serbest zamanlarını yine onların ilgi ve yetenekleri istikametinde çalışmalar yürüterek gençlerin kişisel gelişimlerine katkı sağlamaya devam ediyor. İnovasyon temalı Erzincan 13 Şubat Gençlik Merkezinde gençlerin serbest zamanlarını ilgi ve yetenekleri ışığında, onlara faydalı olabilmek maksasıyla verimli geçirebilecekleri çalışmalar için farklı kurs ve aktiviteler düzenleniyor.
Erzincan Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde bulunan faaliyetlerde gençler, çocuklar akademik ve kulüp faaliyetlerine katılıyor. Robotik kodlama, model uçak atölyesi, uçak- İHA atölyesi gibi birçok eğitim faaliyeti düzenleyen Erzincan 13 Şubat Gençlik Merkezinin çalışmaları dahilinde gençler kişisel eğitimlerini arttıracak etkinlikler ile eğitime katkıda bulunuyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber