2 ay önce Darıca Zeki Gezer Ortaokulu’nda ani kalp durması sonrası ilk müdahalesi öğretmenleri tarafından yapılan ve sonrasında sağlık ekiplerinin müdahalesiyle canlandırma yapılan 13 yaşındaki kız öğrenci yoğun bakımda ki tedavisinin ardından taburcu olarak okuluna döndü.
Taburculuk sonrasında öğrenciyi okulunda Darıca İlçe Sağlık Müdürü Dr. Ulaş Doğan, Acil Sağlık Hizmetleri Başkan Yrd. Dr. Mehmet Orhan Ahi, Kocaeli Ambulans Servisi Başhekimi Doç. Dr. Onur Karakayalı ve Darıca 1 ASH istasyonu sağlık personelleri ziyaret edip geçmiş olsun dileklerini iletti. Okul Müdürü Mikail Yıldırım ve ilk yardımı yapan öğretmenlerinin eşlik ettiği ziyaret ile erken müdahale ve ilk yardımın önemi bir kez daha vurgulandı.
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.