Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 19 Mart 2024 - 15:27 Yorum: 0

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü satranç turnuvası düzenlendi

Küçükçekmece Belediyesi ve Türkiye Satranç Federasyonu tarafından, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Satranç Turnuvası düzenlendi.Küçükçekmece Belediyesi ve Türkiye Satranç Federasyonu tarafından, 18 Mart Çanakkale Zaferi...

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü satranç turnuvası düzenlendi

Küçükçekmece Belediyesi ve Türkiye Satranç Federasyonu tarafından, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Satranç Turnuvası düzenlendi.
Küçükçekmece Belediyesi ve Türkiye Satranç Federasyonu tarafından, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Satranç Turnuvası düzenlendi. Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezi’nin ev sahipliği yaptığı satranç turnuvasında, il genelinden katılan 200 sporcu dereceye girmek için kıyasıya rekabet etti. 2 gün boyunca devam eden turnuvanın startını Küçükçekmece Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Sedat Gazi verdi.

3 kategoride 200 sporcu yarıştı
Satranç turnuvası; A,B ve C olmak üzere 3 kategoride 200 sporcunun katılımıyla gerçekleşti. Altı turdan oluşan turnuvada her kategoride 3 derecelendirme yapıldı. Küçükçekmece Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Sedat Gazi turnuva sonunda dereceye giren sporculara madalya, kupa ve hediyelerini takdim etti.
Dereceye girenler şöyle:
A kategorisi, Enes Yusuf Maruflu, Kayra Özkaynakçı, İnanç Vefa Kızıltaş
B kategorisi, Zekeriya Göçmen,Ahmet Akif Duru,Hüseyin Kutlu
C kategorisi; Necim Ulaş Koşman, Ebuzer Sarıyeroğlu, Osman Çetin

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber