Kocaeli'de 18 yaşındaki lise öğrencisi Ahmet Safa Toraman, AK Parti'den milletvekili aday adaylığına başvurdu.
Kocaeli'de 18 yaşındaki lise öğrencisi Ahmet Safa Toraman, AK Parti'den milletvekili aday adaylığına başvurdu. Kocaeli'nin en genç milletvekili aday adayı olan Toraman, "Benim seçmen adayım gençler olacak. Ben hepsini temsilen meclise girmek istiyorum. Hepsinin temsilcisi olma yolunda ilerlemek istiyorum" dedi.
Seçim takviminin açıklanmasının ardından milletvekilliği aday adaylığı başvurusu çerçevesinde AK Parti Kocaeli İl Başkanlığı'nda yoğun günler yaşanıyor. İl Başkanlığı binasına gelerek, evraklarını teslim eden adaylar, milletvekilliği hayaline ilk adımı atmış oluyor. Babası, annesi ve iki kardeşiyle başvuruyu yapmaya gelen 18 yaşındaki lise öğrencisi Ahmet Safa Toraman, evraklarını AK Parti İl Başkanı Şahin Talus'a teslim ederek, Kocaeli'nin en genç milletvekili aday adayı oldu.
3 Şubat 2005 tarihinde İzmit'te doğan Ahmet Safa Toraman, "18 yaşındayım, lise son sınıf öğrencisiyim. Cahit Erginkan Anadolu Lisesi eşit ağırlık öğrencisiyim. Çocukluğumdan beri içimde milletvekili adaylığı vardı. Arkadaşlarım, ailem ve çevrem adım attıktan sonra destek verdi, arkadaşlarım olumlu karşıladı" dedi.
"Benim seçmen adayım gençler olacak"
Siyasette gençlerin önünü açan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür eden Toraman, "Hukuk fakültesi okumayı düşünüyorum, nasip olursa. Seçilirsem eğer vatanıma, milletime hayırlı hizmetler sunmak istiyorum. Ben seçen değil de seçilen olarak gelmek istedim. Burada il ve ilçe yönetimi, mahalle temsilcileri yardımcı oldukları için buraya geldim. Güçlü rakiplerim var. Güçlü rakipler bizi daha da heyecanlandıracak. Benim seçmen adayım gençler olacak. Ben hepsini temsilen meclise girmek istiyorum. Hepsinin temsilcisi olma yolunda ilerlemek istiyorum" diye konuştu.
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın!
Yasal Uyarı: Haber sitemizde yayınlanan yorumların yasal sorumluluğu tamamen yorumu yapan yazara aittir. Hakaret içeren, kişisel hakları ihlal eden, argo, küfür, tehdit ve nefret söylemi barındıran veya yasalara aykırı olan yorumlar editoryal onay sürecinde doğrudan elenecektir.
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Burhanettin Duran, 11 yıl önce görevinin başında terör örgütü tarafından şehit edilen Merhum Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz’ı andı.Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Burhanettin Duran, sosyal medya hesabından yaptığ
Almanya, Filistinlileri hedef alan idam yasasının İsrail Meclisi (Knesset) tarafından kabul edilmesinden büyük üzüntü duyulduğunu ve bunun onaylanmadığını bildirdi.Almanya Hükümet Sözcüsü Stefan Kornelius tarafından yapılan yazılı açıklamada, Alman Hüküme
Bursa’da Mustafa Bozbey’in gözaltına alınmasının ardından, Cumhuriyet Halk Partisi Bursa İl Örgütü’nün çağrısıyla çok sayıda partili Bursa Büyükşehir Belediyesi binası önünde toplandı. Ellerinde pankartlarla belediye önüne gelen kalabalık, sloganlar eşliğ
İran Meclisi Milli Güvenlik ve Dış Politika Komisyonu, Hürmüz Boğazı’ndan geçişlere kısıtlama, riyal bazlı ücret uygulaması ve bazı ülkelere yönelik yasaklar öngören yasa tasarısını onayladı.İran Meclisi Milli Güvenlik ve Dış Politika Komisyonu, Hürmüz Bo
İsrail meclisi, askeri mahkemede ölümcül saldırılardan suçlu bulunan Filistinliler için idam cezasını içeren yasa tasarısını onayladı.
ABD Dışişleri Bakanı Marco Rubio, İran’daki savaşın sona ermesinin "aylar değil haftalar" süreceğini öne sürerek, "Bu operasyonun amacına ulaşmış olacağız ve bu aylar sürmeyecek. Bu birkaç haftalık bir mesele. Tam olarak kaç hafta süreceğini size söylemey
Suriye Devlet Başkanı Ahmed eş-Şara, Almanya Başbakanı Friedrich Merz ile düzenlediği ortak basın toplantısında, "Terörle mücadele ve Captagon kaçakçılığı ağlarının tamamen çökertilmesi üzerinde çalıştığımız en büyük önceliğimizdir" dedi.Suriye Devlet Baş
Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, "Seçmen Eğilimleri Araştırması" anketinde Aydınlıların yüzde 47,3’lük desteğini aldı.Özel bir araştırma şirketi tarafından "Bu Pazar Yerel Seçim olsa, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanlığı için Özlem Çerçi
Otobüste “Ücretsiz Ulaşım Kartı” Kavgası Kamerada
Uluslararası Filistin Konvoyu Şanlıurfa’da karşılandı
03Erzurum'da Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı yapıldı
04Menderes Belediye Başkanı İlkay Çiçek tutuklandı
05Avcılar Belediyesine yönelik soruşturmada 12 tutuklama
06Muğla'da silahlı saldırı soruşturmasında 3 tutuklama
07Macaristan, aşırı sıcakların azalmasıyla birlikte acil enerji tasarrufu önlemlerini kaldırdı
Galatasaray A.ş.
Fenerbahçe A.ş.
Trabzonspor A.ş.
Beşi̇ktaş A.ş.
Rams Başakşehi̇r Futbol Kulübü
Göztepe A.ş.
Samsunspor A.ş.
Çaykur Ri̇zespor A.ş.
Tümosan Konyaspor
Kocaeli̇spor
Corendon Alanyaspor
Gazi̇antep Futbol Kulübü A.ş.
Kasimpaşa A.ş.
Natura Dünyasi Gençlerbi̇rli̇ği̇
İkas Eyüpspor
Hesap.com Antalyaspor
Zecorner Kayseri̇spor
Misirli.com.tr Fati̇h Karagümrük