Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
15:52 Küçük öğrenciler, unutulmaya yüz tutan geleneksel el sanatlarıyla tanıştı15:50 Rally Bodrum’da yarışlar nefes kesti15:48 Samsunspor, genç oyuncu havuzunu Türkiye’ye yayıyor: 55 futbol okulu açacak15:46 Karton yüklü tır devrildi: 1 yaralı15:45 Ankara Valiliği’nden sağanak yağış uyarısı15:43 Kaldırımda yürüyen kadını hayattan koparan sürücü tutuklandı15:43 59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nun Çeşme - İzmir etabını Tobias...15:40 Kavgayı ayırmaya çalışan yaşlı adam, yüzünden bıçaklandı15:40 Kalamış’ta deniz taksi ile kano çarpıştı, bir kadının ayağı koptu15:40 Kuduz hastalığı görülmesiyle karantinaya alınan bölgede sahipsiz hayvanlarl...15:38 Türkiye’de alanında geleneksel hale gelen ilk ve tek kongre15:37 Afetlerin gönüllü kahramanları durmadan eğitimlere devam ediyorlar15:34 Sarıgöl’de taze bağ yaprağı alımları devam ediyor15:34 Parkta İBB tarafından yapılan kazı sırasında oluşan su birikintisine düşen...15:28 Vincenzo Montella, Adana Demirspor yöneticileriyle kahvaltıda bir araya gel...15:27 Niğde Valisi Cahit Çelik DSİ yatırımlarını yerinde inceledi15:26 Hekimlerden Filistin için ’Sessiz yürüyüş’15:24 Akademisyen ve üniversite öğrencileri Ahlat’ın tarihi mekanlarını gezdi15:24 Kuraklık her geçen gün etkili oluyor: Yağmur için dualar edildi, ekmekler d...15:23 TVHB’den ’Dünya Veteriner Hekimler Günü’ dolayısıyla basın açıklaması
Asayiş 28 Mart 2024 - 10:07 Yorum: 0

23 düzensiz göçmenin hayatını kaybettiği bot faciasında arama kurtarma çalışmaları 14’üncü gününde devam ediyor

Çanakkale’nin Eceabat ilçesi açıklarında 15 Mart’ta alabora olan botta kayıp düzensiz göçmenleri arama kurtarma çalışmaları 14’üncü gününde denizden, havadan ve karadan devam ediyor.Olay, 15 mart sabahı saat 08.07’de sıralarında meydan...

23 düzensiz göçmenin hayatını kaybettiği bot faciasında arama kurtarma çalışmaları 14’üncü gününde devam ediyor

Çanakkale’nin Eceabat ilçesi açıklarında 15 Mart’ta alabora olan botta kayıp düzensiz göçmenleri arama kurtarma çalışmaları 14’üncü gününde denizden, havadan ve karadan devam ediyor.
Olay, 15 mart sabahı saat 08.07’de sıralarında meydana geldi. Eceabat ilçesi Büyük Kemikli Burnu mevkiinden lastik denize açılan ve yasa dışı yollarla Yunanistan’ın Semadirek Adası’na geçiş yapmak isteyen düzensiz göçmenlerin botu karadan 8 mil açıkta poyraz fırtınasının etkisiyle alabora olup battı. Lastik bottaki 2 göçmen kendi imkanlarıyla karaya çıkmayı başararak durumu Sahil Güvenlik ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerinde çok sayıda hava, deniz ve kara aracı bölgeye sevk edildi. Ekiplerin çalışmaları ve şahısların kendi imkanları sonucunda toplam 4 düzensiz göçmen sağ kurtarılırken, 23 düzensiz göçmenin ise cansız bedenlerine ulaşıldı. Botun battığı bölgede devam eden arama kurtarma çalışmaları denizden, havadan ve karadan 14’üncü gününde devam ediyor.
Çanakkale Valiliği tarafından arama kurtarma çalışmalarının 14’üncü günde devam ettiği belirtilen yazılı açıklamada, “Eceabat-Gökçeada açıklarında alabora olan bottaki düzensiz göçmenleri arama kurtarma çalışmaları denizden, havadan ve karadan Sahil Güvenlik Batı Marmara Grup Komutanlığı koordinesinde; AFAD, Polis, Jandarma ve Sağlık teşkilatları iş birliğinde devam etmektedir” denildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber