Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 27 Nisan 2024 - 15:50 Yorum: 0

Rally Bodrum’da yarışlar nefes kesti

Muğla’nın Bodrum ilçesinde düzenlenen Rally Bodrum’da otomobillerin kıyasıya mücadelesi nefes kesti.Bodrum Kaymakamlığı, Milas Kaymakamlığı, Bodrum Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ve Bodrum Belediyesi ve Bodrum Gazeteciler Cemiyeti tara...

Rally Bodrum’da yarışlar nefes kesti

Muğla’nın Bodrum ilçesinde düzenlenen Rally Bodrum’da otomobillerin kıyasıya mücadelesi nefes kesti.
Bodrum Kaymakamlığı, Milas Kaymakamlığı, Bodrum Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ve Bodrum Belediyesi ve Bodrum Gazeteciler Cemiyeti tarafından desteklenen Petrol Ofisi Maxima 2024 Türkiye Ralli Şampiyonası 3. ayağı Rally Bodrum start aldı. Milas’ta başlayan etap sırasıyla Karacahisar, Fesleğen ve Mazı’da devam etti. Adranelin tutkunları ve bölgede bulunan köy halkı yarışları izlerken heyecan yaşadı.
Mücadelenin ilk gününde Fransa, İtalya, Letonya, Rusya ve Türkiye olmak üzere 64 otomobille, 128 yarışçının kıyasıya mücadelesi Bodrum’da büyük ilgi topladı.
Yarışlar yarın Bodrum etabı ile Çamlık, Alazeytin ve Etrim yarışlarıyla tamamlanacak. Daha sonra ödül töreni yapılacak.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber