Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 04 Şubat 2023 - 17:03 Yorum: 0

A. Denizlispor 3 puan sevincini uzun aradan sonra tekrar yaşadı

Spor Toto 1. Lig 23. hafta karşılaşmasında Altaş Denizlispor, Bey Çimento Bandırmaspor'un konuğu oldu.

A. Denizlispor 3 puan sevincini uzun aradan sonra tekrar yaşadı

Spor Toto 1. Lig 23. hafta karşılaşmasında Altaş Denizlispor, Bey Çimento Bandırmaspor'un konuğu oldu. A. Denizlispor, deplasmanda rakibini 4-1 yendi.

Soğuk bir havada gerçekleşen karşılaşmanın ilk yarısında karşılıklı ataklar olsa da gol sesi çıkmadı. İlk 45 dakika 0-0 sona erdi. İkinci yarı ilk yarıya nazaran daha hareketli bir oyun sergilendi. 64. dakikada Oğuz Yılmaz kafa vuruşu ile topu ağlara gönderdi ve Denizlispor'u deplasman da 0-1 öne geçirdi. Golün sevinci ise kısa sürdü. İki dakika sonra 66. dakikada Ivan Saponcıc topu ağlara gönderdi ve beraberlik golünü atarak skoru 1-1'e getirdi. Gol sonrası ataklarını sıklaştıran Denizlispor karşılaşmanın 78. Dakikasında Bekir Turaç Böke ile golü buldu ve deplasman da 1-2 öne geçti. Baskısını arttıran Denizlispor bir dakika sonra 79. Mustafa Çeçenoğlu ile golü buldu ve skoru 1-3'e taşıdı. Karşılaşmanın 90 dakikası bu skor ile son buldu. Maçın hakemi oynanmamış 7 dakika olduğunu belirtti. Ataklarına devam eden Denizlispor 90+3'de Özer Özdemir'in golü geldi ve skor 1-4 oldu. Uzatma dakikalarında da başka gol olmayınca karşılaşma 1-4 sona erdi ve 3 puanın sahibi Denizlispor oldu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber