Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Ekonomi 25 Mayıs 2024 - 11:48 Yorum: 0

A101’in reklam filmine Gümüş Effie ödülü

Zincir market A101, pazarlama ve reklam dünyasında ödüller almaya devem ediyor. Markanın, ’En Büyük Meydan Okuma” reklam filmi Gümüş Effie ödülünün sahibi oldu.Bugüne kadar Müge Anlı’yla Türkiye’nin her yerinde alışkanlıklara meyd...

A101’in reklam filmine Gümüş Effie ödülü

Zincir market A101, pazarlama ve reklam dünyasında ödüller almaya devem ediyor. Markanın, ’En Büyük Meydan Okuma” reklam filmi Gümüş Effie ödülünün sahibi oldu.

Bugüne kadar Müge Anlı’yla Türkiye’nin her yerinde alışkanlıklara meydan okuyan A101, ’En Büyük Meydan Okuma’ reklam filminde de dikkat çekmişti. Tüketiciler tarafından severek izlenen ve başarısını sayılarla da gösteren reklam filmi, dünyanın önde gelen pazarlama ve reklam yarışması Effie Awards tarafından da ödüllendirilerek ‘Çoklu Perakende ve Pazar Yeri’ kategorisinde Gümüş Effie’nin sahibi oldu.

Markanın bu başarısını değerlendiren A101 Pazarlama Müdürü Yeliz Yahşi Bilgiç, “Kampanyamızın başladığı günden bugüne tüketicilerimizden gelen olumlu yorumların böyle değerli bir ödülle taçlandırılması hepimizi oldukça mutlu etti. Kampanyamızın ilk filminden itibaren oluşturduğu etkiyi mutlulukla takip ediyor, her filmimizde tüketicilerimize bir adım daha yaklaşabilmek için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
deneme bonusu