Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Siyaset 07 Aralık 2022 - 17:28 Yorum: 0

ABD Başkanı Biden’ın yine dili sürçtü

ABD Başkanı Joe Biden'ın yeni bir çip fabrikası hakkında yaptığı konuşmada dilinin sürçmesi sosyal medyada gündem oldu.

ABD Başkanı Biden’ın yine dili sürçtü

ABD Başkanı Joe Biden'ın yeni bir çip fabrikası hakkında yaptığı konuşmada dilinin sürçmesi sosyal medyada gündem oldu.

ABD Başkanı Joe Biden, Tayvan merkezli çip üreticisi TSMC'nin Arizona eyaletinde açacağı yeni fabrikayı ziyaret etti. Burada bir konuşma yapan Biden, firmanın daha önce Phoenix'te 12 milyar dolarlık bir yatırım yaptığını hatırlattı. TSMC'nin ikinci büyük yatırımını duyurduğunu müjdeleyen Biden, "Burada Phoenix'te çip yapmak için ikinci bir fabrika inşa edecekler" ifadelerini kullandı. "Üç nano çipler, üç nano çip. Üç nano olan çipler. Ne demek istediğimi anlıyorsunuz işte! Nano, neno! Bilmiyorum!" diyen Biden'ın ifadeleri salonda gülüşmelere neden oldu. Biden'ın dil sürçmesi sosyal medya platformlarında da çokça paylaşıldı.

Daha önce de yapmıştı

Kamboçya'nın başkenti Punom Pen'de geçtiğimiz ay düzenlenen Güneydoğu Asya Ülkeleri Birliği (ASEAN) 2022 Zirvesi'ne katılan Biden, konuşması sırasında yeni bir gafa daha imza atmıştı. Kolombiya ile Kamboçya başbakanını karıştıran Biden, "Şimdi tekrar Kamboçya'da beraberiz. Daha önce yaptığımızdan daha güçlü bir ilerlemeyi inşa etmeyi dört gözle bekliyorum ve Kolombiya'nın Başbakanına ASEAN başkanlığındaki liderliği ve bizi ağırladığı için teşekkür ediyorum" ifadelerini kullanmıştı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber