Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 02 Nisan 2015 - 19:18 Yorum: 0

Adanaspor'da Denizlispor maçı hazırlıkları

ADANA (AA) - PTT 1. Lig'de mücadele eden Adanaspor, pazar günü Denizlispor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.Teknik sorumlu Eyüp Arın, Osman Yereşen Tesisleri'ndeki çalışma...

Adanaspor'da Denizlispor maçı hazırlıkları

ADANA (AA) - PTT 1. Lig'de mücadele eden Adanaspor, pazar günü Denizlispor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Teknik sorumlu Eyüp Arın, Osman Yereşen Tesisleri'ndeki çalışma öncesi futbolcularla toplantı yaptı. Rakibin son oynadığı müsabakanın analiz edildiği toplantının ardından idmana geçildi. 

Arın, idmandan sonra yaptığı açıklamada, futbolcularının özveriyle mücadele edeceğine inandığını kaydetti.

Kalan maçların önemli olduğunu vurgulayan Arın ''Sezonun en kritik müsabakalarından birini oynayacağız. Kazanıp, önümüzdeki haftalara daha rahat girmek istiyoruz. Taraftarımızın da bizi yalnız bırakmayacağından eminim. Maç sonunda bu coşkuyu hep beraber yaşamak en büyük dileğimdir'' ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber