Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 19 Mart 2024 - 11:34 Yorum: 0

Ağrı’da “Bir sınıf Bir Koli” projesi ile iftar sofraları doluyor

Ağrı Kızılay şubesinin her sene yapmış olduğu "Bir sınıf Bir Koli "projesi bu yıl tekrar başlatıldı.Ramazan ayından önce Kızılay Gönüllüleri tarafından okullara dağıtılan boş gıda kolileri öğrencilerin evlerinden getirdiği malzemeler i...

Ağrı’da “Bir sınıf Bir Koli” projesi ile iftar sofraları doluyor

Ağrı Kızılay şubesinin her sene yapmış olduğu "Bir sınıf Bir Koli "projesi bu yıl tekrar başlatıldı.
Ramazan ayından önce Kızılay Gönüllüleri tarafından okullara dağıtılan boş gıda kolileri öğrencilerin evlerinden getirdiği malzemeler ile dolmaya başladı. 4 yıl önce İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile başlatılan proje kapsamında geçen sene toplanan gıda kolileri deprem bölgesine gönderilmişti. Bu yıl tekrar başlatılan proje ile toplanan gıda kolileri Gönüllü ekiplerin destekleri ile Kapı kapı dolaşacak ailelere teslim ediliyor.
Hazırlanan gıda kolilerinin dağıtımlarına bazen öğretmenler, bazende öğrenciler eşlik ediyor. Ramazan ayının son gününe kadar devam edecek gıda dağıtımlarının yanında, Kızılay ekipleri günlük 4 bin kişiye sıcak yemek de ulaştırmaya devam ediyor.
Yardım çalışmalarının çok yoğunlaştığı bu ayda Gönüllüler Ailelere sıcak pide dağıtımı yaparak sofralarında eksiksiz oturmalarını sağlıyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber