Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 11 Nisan 2024 - 17:04 Yorum: 0

Ahmet Coşkun yeni döneme oynayarak başladı

İspir Belediye Başkanı Ahmet Coşkun, yeni döneme de halay çekerek start verdi.31 Mart yerel seçimlerinde 8 oy farkla ikinci dönem belediye başkanlığına seçilen MHP’li cumhur ittifakı adayı Ahmet Coşkun, düzenlenen bayramlaşma programın...

Ahmet Coşkun yeni döneme oynayarak başladı

İspir Belediye Başkanı Ahmet Coşkun, yeni döneme de halay çekerek start verdi.
31 Mart yerel seçimlerinde 8 oy farkla ikinci dönem belediye başkanlığına seçilen MHP’li cumhur ittifakı adayı Ahmet Coşkun, düzenlenen bayramlaşma programında halay çekerek yeni dönemine başladı.
Görev yaptığı birinci dönemde yaptığı festival ve şenliklerle belediyenin kaynaklarını harcamasıyla yoğun eleştiri alan Başkan Coşkun’un yeni dönemi de halay ve şenliklerle oynatarak geçirmeye başladığı belirtiliyor.
İlçenin rutin belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra alt yapı konusunda yapılacak çalışmaları bekleyen vatandaşlar Ahmet Coşkun’dan gerçek belediyecilik hizmetlerini talep ettiklerini ifade ettiler.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber