Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Siyaset 28 Eylül 2022 - 18:13 Yorum: 0

AK Parti Adıyaman Milletvekili Toprak’tan Araban’a ziyaret

AK Parti Adıyaman Milletvekili Muhammed Fatih Toprak Araban ilçesini ziyaret etti.

AK Parti Adıyaman Milletvekili Toprak’tan Araban’a ziyaret

AK Parti Adıyaman Milletvekili Muhammed Fatih Toprak Araban ilçesini ziyaret etti. Belediye Başkanı Doğru, Araban AK Parti İlçe Teşkilatı, ilçe esnafı, STK temsilcileri, AK Parti Araban eski ilçe başkanlarını ziyaret etti.

AK Parti Adıyaman Milletvekili Muhammed Fatih Toprak Araban ilçesinde çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi.

Milletvekili Toprak, Araban Belediye Başkanı Hasan Doğru'yu makamında ziyaret etti. Belediye Başkanı Hasan Doğru ile bir süre fikir alışverişinde bulunan Milletvekili Muhammed Fatih Toprak, ardından esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Esnaf ziyareti sonrası STK temsilcileri ve AK Parti Araban İlçe Başkanlığını ziyaret eden Toprak, AK Parti Araban eski ilçe başkanlarını da ziyaret etti. Gerçekleştirilen ziyaretlere Belediye Başkanı Hasan Doğru, AK Parti Araban İlçe Başkanı Kamil Murat Kasney ve kalabalık bir heyet iştirak etti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber