Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 08 Şubat 2023 - 12:49 Yorum: 0

AK Parti Ardahan İl Başkanlığı’ndan yardım seferberliği

AK Parti Ardahan İl Başkanlığı'nca Kahramanmaraş merkezli Türkiye'nin Doğu ve Güneydoğu illerini vuran deprem felaketinin ardından yardım seferberliği...

AK Parti Ardahan İl Başkanlığı’ndan yardım seferberliği

AK Parti Ardahan İl Başkanlığı'nca Kahramanmaraş merkezli Türkiye'nin Doğu ve Güneydoğu illerini vuran deprem felaketinin ardından yardım seferberliği başlatıldı.

Depremin ardından kriz masası oluşturan AK Parti Ardahan İl Başkanlığı'nın koordinasyonunda toplanan katalitik soba, gıda, kışlık elbise, battaniye gibi acil yardım malzemelerinden oluşan 3 tır, deprem bölgesine gönderildi.

AK Parti Ardahan İl Başkanı Kaan Koç seferberlik çerçevesinde, "Türk milletinin yardımseverlik duygusunun, birlik ve beraberliğe en fazla ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde hep en yüksek seviyede olduğunu biliyoruz. Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve çevre illeri de etkileyen deprem felaketinin ardından acil yardım bekleyen vatandaşlarımıza el uzatmak için biz de il başkanlığı olarak elimizden geleni yapacağız. Şu an itibariyle AK Parti Ardahan teşkilatları olarak 3 TIR yardım malzemesini Adıyaman iline sevkettik. Bu anda son TIR'ın yüklemesi yapılıyor. İnşallah yarın itibariyle de 3 TIR yardım malzemesini diğer deprem bölgelerine göndereceğiz. Manevi olarak bütün desteğimiz depremden etkilenen 10 ilimizde. İnşallah hep birlikte el ele vererek bu kötü günleri de atlatacağız" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber