MENÜ

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı İleri: "Bu millet ve devlet sadece bizler için değil, coğrafyamız ve dünya için bir umuttur"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Bilgi ve İletişim Teknolojileri Başkanı Dr. Ömer İleri, "Bu milletin ve devletin sekteye uğramasını bekleyenlere bu millete ve devlete tuzak kuranlara her daim, beklentilerinin boşa çıkacağını tekrardan göstereceğiz. Çü

Yayınlanma: 05 Şubat 2026 18:49 Güncelleme: 05 Şubat 2026 17:45
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı İleri: "Bu millet ve devlet sadece bizler için değil, coğrafyamız ve dünya için bir umuttur"
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Bilgi ve İletişim Teknolojileri Başkanı Dr. Ömer İleri, "Bu milletin ve devletin sekteye uğramasını bekleyenlere bu millete ve devlete tuzak kuranlara her daim, beklentilerinin boşa çıkacağını tekrardan göstereceğiz. Çünkü bizler biliyoruz ki bu millet ve devlet sadece bizler için değil, coğrafyamız ve dünya için bir umuttur. Bizler AK Parti teşkilatları olarak bu bilinçle çalışıyoruz" dedi.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Bilgi ve İletişim Teknolojileri Başkanı Dr. Ömer İleri, AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığımızca ‘Asrın Birlikteliği’ temalı programları çerçevesinde Elazığ’a geldi. Bir dizi ziyaretlere katılan İleri, AK Parti İl Başkanlığında açıklamalarda bulundu. İleri, "2023 yılında yaşadığımız iki büyük depremle ülkemizin 11 ili maalesef ciddi bir sarsıntıya maruz kaldı. Ciddi yıkımlar yaşadı. Can kayıpları oldu ama felaketin hemen akabininde devlet ve millet kaynaşmasını dünyada görülebilecek belki de en güzel örneklerinden birisi yaşandı. İlk saatlerden itibaren devletimiz bütün kurumlarıyla, üst yönetimi ve bakanlarıyla saatler içerisinde sahaya intikal etti. Canla başla vatandaşa yardım etme noktasında işe koyuldu. Takip eden süreçte hepimiz şahit olduk. Millet büyük bir seferberlik başlattı. Bu memleketin her bölgesinden deprem bölgelerine yardımlar adeta sel oldu aktı. El birliğiyle millet ve devlet olarak büyük felaketin altından başarıyla kalktık. Öyle büyük felaketler milletler için aynı zamanda kimliklerini tekrar ortaya koymalarına da vesile oluyor. Böyle büyük sınamalar, bizim gibi büyük milletler için duruşlarını bir anlamda yeniden vesile etmenin vesilesi oluyor. Asrın felaketi diyoruz ama esasen, bin yılın felaketi diye de nitelendirebiliriz. Çünkü gerçekten bölge çok şiddetli iki depreme maruz kaldı. Bu büyük felakette gerektiği zaman nasıl bir ve beraber olduğunu, bu ülkede devlet ve millet kaynaşmasının nasıl her daim dimdik ayakta olduğunu o zor günlerde bütün dünyaya göstermiş oldu" dedi.
"Bu milletin ne kadar büyük bir millet olduğunu bu devletin ne kadar büyük bir devlet olduğunu bizler tekrar cumhurbaşkanımızın liderliğinde ortaya koyduk" diyen İleri, "O süreçte maalesef moral bozmaya çalışanların olduğunu da gördük. Dezenformasyon yapmaya çalışanları da gördük. Deprem bölgesine adeta deprem turisti olarak gelip deprem fotoğrafları verenlerin olduğunu da gördük. Depremde yaşanan acıları suiistimal ederek kendilerince siyaset devşirmeye çalışanların olduğunu da gördük. Ancak şunu ifade etmemiz lazım. Bu millet nasıl o zor günlerde bu büyük sınavı verdiyse bizlerde biliyoruz ki zor günlerde moral bozmaya çalışanların notunu çok net bir şekilde vermiştir. Allah bir daha bize böyle felaketler yaşatmasın. Allah devletimizin kudretini daim etsin. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde bizler, durmadan çalışmaya devam edeceğiz. Mücadele etmeye ve koşmaya devam edeceğiz. Bu milletin ve devletin sekteye uğramasını bekleyenlere bu millete ve devlete tuzak kuranlara her daim, beklentilerinin boşa çıkacağını tekrardan göstereceğiz. Çünkü bizler biliyoruz ki bu millet ve devlet sadece bizler için değil, coğrafyamız ve dünya için bir umuttur. Bizler AK Parti teşkilatları olarak bu bilinçle çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.
AK Parti İl Başkanı İbrahim Sencer Selmanoğlu ise, "İçinde ilimizin de bulunduğu derin yara aldığımız 6 Şubat depreminin yıldönümü vesilesiyle Genel Merkez Teşkilat Başkanlığımızca ‘Asrın Birlikteliği’ temalı programlar kapsamında ilimizde misafirlerimizi ağırladık. Bizler her daim, sahada olan hemşerilerimizle bir arada olan bu vesileyle de şehrimizin ve milletimizin nabzını tutan teşkilat mensuplarıyız. Bu vesileyle hem hane ziyaretleri, esnaf ziyaretleri gibi birçok programda hemşerilerimizle beraberdik" dedi.
Programa, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Bilgi ve İletişim Teknolojileri Başkanı Dr. Ömer İleri’nin yanı sıra, AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, AK Parti Erzincan Milletvekili Süleyman Karaman, MKYK üyeleri Kasım Bostan ve Muhammed Emin Saraç, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları ile teşkilat üyeleri katıldı.
ETİKETLER: Parti, Genel, Başkan, Yardımcısı, İleri:
KAYNAK: İhlas Haber Ajansı

İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in halk buluşmasına vatandaş ilgi göstermedi

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in halk buluşmasına vatandaş ilgi göstermedi

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat Depremleri dolayısıyla Adıyaman’a gelen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel’in halka hitap programına vatandaşlar ilgi göstermedi.6 Şubat Depremleri dolayısıyla Adıyaman’a gelen CHP Genel Başkanı Özgür Öze

Bakan Yumaklı: "459 su ve sulama tesisi için 110 milyar liralık yatırım yapılacak"

Bakan Yumaklı: "459 su ve sulama tesisi için 110 milyar liralık yatırım yapılacak"

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, "Deprem bölgesinde tarımsal üretimin sürekliliğini sağlamak adına çalışmalar yürüttük. İçme suyu, sulama suyu gibi konularda altyapı inşalarının çalışmalarına başladık. 459 su ve sulama tesisi için 60 milyar lira yat

Başkan Kul: "Milli ve manevi değerler en büyük mirasımızdır"

Başkan Kul: "Milli ve manevi değerler en büyük mirasımızdır"

Samsun’un Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, baba ve anne olma sevinci yaşayan belediye personellerini evlerinde ziyaret etti. Başkan Kul, en büyük mirasın milli ve manevi değerler olduğunu vurguladı.Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, belediye bünyesinde gö

MHP’li Mevlüt Karakaya: "Türkiye, geleceğe yönelik çalışmalarını yapan bir ülkedir"

MHP’li Mevlüt Karakaya: "Türkiye, geleceğe yönelik çalışmalarını yapan bir ülkedir"

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, "Türkiye, askeri, diplomasi ve teknoloji olarak geleceğe yönelik çalışmalarını yapan bir ülkedir" dedi.Milliyetçi Hareket Partisi Çankaya İlçe Başkanlığı tarafından, Ankara’da yemek

Denizli Milletvekili Ün kayıp 104 bin çocuğu sordu

Denizli Milletvekili Ün kayıp 104 bin çocuğu sordu

Gelecek Partisi Denizli Milletvekili Sema Silkün Ün, kayıp çocuklarla ilgili kamuoyunu tatmin edici bir açıklamanın rakamlarla birlikte ifade edilmesini istedi.Meclis çalışmaları sırasında daha önce gündeme getirdiği kayıp çocuklar konusu hakkında açıklam

Japonya İmparatoru Naruhito’nun doğum günü Ankara’da kutlandı

Japonya İmparatoru Naruhito’nun doğum günü Ankara’da kutlandı

Japonya İmparatoru Naruhito’nun doğum günü Ankara’da düzenlenen resepsiyonla kutlandı. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, resepsiyonda yaptığı konuşmada, "Türkiye ve Japonya arasındaki ilişkiler, kökleri tarihe, vicdana ve insani dayanışmaya dayanan güçlü bir kar

İran Dışişleri Bakanı Abbas Arakçi, "ABD ile nükleer müzakereler, cuma günü saat 10.00 sularında Maskat’ta gerçekleştirilecek. Gerekli tüm düzenlemeleri sağladıkları için Ummanlı kardeşlerimize teşekkür ediyorum" dedi.

İran Dışişleri Bakanı Abbas Arakçi, "ABD ile nükleer müzakereler, cuma günü saat 10.00 sularında Maskat’ta gerçekleştirilecek. Gerekli tüm düzenlemeleri sağladıkları için Ummanlı kardeşlerimize teşekkür ediyorum" dedi.

İran Dışişleri Bakanı Abbas Arakçi, "ABD ile nükleer müzakereler, cuma günü saat 10.00 sularında Maskat’ta gerçekleştirilecek. Gerekli tüm düzenlemeleri sağladıkları için Ummanlı kardeşlerimize teşekkür ediyorum" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mısır’daki temaslarını tamamladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mısır’daki temaslarını tamamladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, temaslarını tamamlamasının ardından Mısır’dan ayrıldı.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, resmi ziyaret kapsamında geldiği Mısır’daki temaslarını tamamladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, havaalanından Mısır Cumhurbaşkanı Abdul

Süper Lig Puan Durumu

Takım Puan
Galatasaray A.ş. Galatasaray A.ş.
49
Fenerbahçe A.ş. Fenerbahçe A.ş.
46
Trabzonspor A.ş. Trabzonspor A.ş.
42
Göztepe A.ş. Göztepe A.ş.
39
Beşi̇ktaş A.ş. Beşi̇ktaş A.ş.
36
Rams Başakşehi̇r Futbol Kulübü Rams Başakşehi̇r Futbol Kulübü
30
Samsunspor A.ş. Samsunspor A.ş.
30
Gazi̇antep Futbol Kulübü A.ş. Gazi̇antep Futbol Kulübü A.ş.
25
Kocaeli̇spor Kocaeli̇spor
24
Corendon Alanyaspor Corendon Alanyaspor
22
Gençlerbi̇rli̇ği̇ Gençlerbi̇rli̇ği̇
22
Çaykur Ri̇zespor A.ş. Çaykur Ri̇zespor A.ş.
20
Hesap.com Antalyaspor Hesap.com Antalyaspor
20
Tümosan Konyaspor Tümosan Konyaspor
19
İkas Eyüpspor İkas Eyüpspor
18
Kasimpaşa A.ş. Kasimpaşa A.ş.
16
Zecorner Kayseri̇spor Zecorner Kayseri̇spor
15
Misirli.com.tr Fati̇h Karagümrük Misirli.com.tr Fati̇h Karagümrük
9