MENÜ

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yavuz: "Öğrenilmiş çaresizlikleri paramparça ettik"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Seçim İşleri Başkanı Ali İhsan Yavuz, 24 yıl içinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde ‘olmaz’ denilen birçok şeyin olduğunu, ‘yapılamaz’ denilenler yapıldığını belirterek, "Cumhurbaşkanımız, öğrenilmiş çar

Yayınlanma: 27 Şubat 2026 20:19 Güncelleme: 27 Şubat 2026 19:10
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yavuz: "Öğrenilmiş çaresizlikleri paramparça ettik"
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Seçim İşleri Başkanı Ali İhsan Yavuz, 24 yıl içinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde ‘olmaz’ denilen birçok şeyin olduğunu, ‘yapılamaz’ denilenler yapıldığını belirterek, "Cumhurbaşkanımız, öğrenilmiş çaresizlikleri paramparça etti. Artık millet olarak daha büyük bir özgüvenimiz var" dedi.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yavuz, AK Parti Mersin İl Başkanlığı tarafından düzenlenen geleneksel iftar programında partililere hitap etti. Yenişehir Fuar Merkezinde düzenlenen programda konuşan Yavuz, AK Parti kadrolarını selamlayarak, "Zorlaştıran değil kolaylaştıran, iten değil kucaklayan, bölen değil birleştiren; haklı güçsüzleri haksız güçlülere karşı koruyan bir yönetim anlayışıyla yola çıkan değerli AK kadrolarını saygıyla selamlıyorum" ifadelerini kullandı.
Ramazan ayının birlik ve beraberlik ruhuna vurgu yapan Yavuz, organizasyonda emeği geçen teşkilat mensuplarına teşekkür etti. İktidarları döneminde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile çok ilkleri, çok yenilikleri gördüklerini, çok güzellikler yaşadıklarını söyleyen Yavuz, "24 yıl içinde Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde ‘olmaz’ denilen birçok şey oldu, ‘yapılamaz’ denilenler yapıldı. Katar boğulmaktan kurtarıldı, Libya yaban ellere teslim edilmedi, Karabağ işgalden kurtarıldı ve nükleer santraller kuruldu, kuruluyor. Togg yerli otomobilimiz gerçekleştirildi. KAAN’ımız, Kızılelma’mız, ANKA-3’ümüz, savunma sanayi anlamında gerçekten devasa işler yaptık. Ama hepsinden önemlisi, Cumhurbaşkanımız bir şey gerçekleştirdi. Bugüne kadar ne yapmaya kalksak ’yapamayız’ deniyordu, ne olacak olsa ’olmaz’ deniyordu. Öğrenilmiş çaresizlik söz konusuydu ama Recep Tayyip Erdoğan geldi, ’artık her şey olur’ diyoruz, ’yaparız’ diyoruz, ’bu da olur’ diyoruz. Cumhurbaşkanımız, öğrenilmiş çaresizlikleri paramparça etti. Artık millet olarak daha büyük bir özgüvenimiz var. Bunun için Allah’a ne kadar şükretsek azdır ve işte böyle bir liderin arkasında sıra dağlar gibi duran siz değerli teşkilat mensuplarımıza da ne kadar teşekkür etsek azdır. Allah sizden razı olsun diyor, hayırlı iftarlar diliyorum" diye konuştu.
AK Parti Mersin İl Başkanı Adem Aldemir ise katılımcılara teşekkür ederek Ramazan ayının hayırlara vesile olmasını temenni etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın doğum gününü de hatırlatan Aldemir, "Cumhurbaşkanımıza Rabbim sağlık ve sıhhat dolu nice yıllar nasip eylesin. Rabbim kendisini başımızdan eksik etmesin" dedi.
Konuşmaların ardından ezanın okunmasıyla birlikte katılımcılar dua ederek oruçlarını açtı.
Yenişehir Fuar Merkezi’ndeki programa, AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Yahya Çelik, önceki dönem Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Mersin milletvekilleri Havva Sibel Söylemez, Ali Kıratlı ve Hasan Ufuk Çakır ile çok sayıda davetli katıldı.
ETİKETLER: Parti, Genel, Başkan, Yardımcısı, Yavuz:
KAYNAK: İhlas Haber Ajansı

İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

Pursaklar’da Ramazan ayı coşkusu

Pursaklar’da Ramazan ayı coşkusu

Pursaklar Belediyesi, Ramazan ayı boyuncu vatandaşlara çeşitli etkinlikler düzenliyor.Ramazan ayında Pursaklar Belediyesi, ilahi, ezgiler ve birbirinden keyifli etkinliklerle, ilçe halkını buluşturuyor. Pursaklar Belediyesi, Ramazan ayında Yaşam Merkezi’n

İsviçre’deki ABD ve Ukrayna arasında "ikili barış görüşmeleri" sona erdi

İsviçre’deki ABD ve Ukrayna arasında "ikili barış görüşmeleri" sona erdi

ABD ve Ukrayna müzakere heyetleri, arasında İsviçre’nin Cenevre kentinde yapılan "ikili barış görüşmeleri" sona erdi.Ukrayna’da savaşa son verme çabaları çerçevesinde mart ayı başında Rusya tarafının da katılacağı üçlü barış görüşmeleri öncesinde ABD ve U

CHP Genel Başkanı Özel: "Filistin için verilen mücadeleye hem diplomatik desteği hem de insani desteği vermiş olan bir ülkeyiz"

CHP Genel Başkanı Özel: "Filistin için verilen mücadeleye hem diplomatik desteği hem de insani desteği vermiş olan bir ülkeyiz"

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "Biz Cumhuriyet Halk Partisi olarak 1970’lerin başından beri Filistin meselesine, Filistin’in birliği, bütünlüğü, özgürlüğü, doğu Kudüs’te iki devletli bir yapının savunulması, bağımsız Filistin için verilen mücadeleye hem di

AK Parti İl Başkanı Albayrak: "Eskişehir için ortaya koyduğumuz vizyonun sınırlarına CHP zihniyetinin hayalleri bile yetişemez"

AK Parti İl Başkanı Albayrak: "Eskişehir için ortaya koyduğumuz vizyonun sınırlarına CHP zihniyetinin hayalleri bile yetişemez"

AK Parti Eskişehir İl Danışma Meclisi Toplantısı’nda konuşan İl Başkanı Gürhan Albayrak, "Eskişehir için ortaya koyduğumuz vizyonun sınırlarına CHP zihniyetinin hayalleri bile yetişemez" dedi.AK Parti Eskişehir İl Danışma Meclisi Toplantısı, saygı duruşu

TBMM Başkanı Kurtulmuş şehit aileleri ve gazilerle iftarda buluştu

TBMM Başkanı Kurtulmuş şehit aileleri ve gazilerle iftarda buluştu

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, "Herhangi bir adımımızda asla ve asla şehitlerimizin ruhunu muhazzep edecek gazilerimizin hatıralarına yanlışlık yapacak onlara haksızlık yapacak hiçbir adım atılmamıştır, atılmayacaktır, müsaade edilmeyecektir" dedi.TBMM Ba

Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev: "Hocalı soykırımı 20’nci yüzyılın en kanlı suçlarından biriydi ve halkımız buna maruz kalmıştı"

Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev: "Hocalı soykırımı 20’nci yüzyılın en kanlı suçlarından biriydi ve halkımız buna maruz kalmıştı"

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Hocalı’da "Soykırım Anıtı"nın açılışında gerçekleştirdiği konuşmada, "Hocalı soykırımı 20’nci yüzyılın en kanlı suçlarından biriydi ve halkımız buna maruz kalmıştı. 30 yıl boyunca adaletsizlikle karşılaşan halkımız k

Milli Savunma Bakanı Güler’den Adalet Bakanı Gürlek’e hayırlı olsun ziyareti

Milli Savunma Bakanı Güler’den Adalet Bakanı Gürlek’e hayırlı olsun ziyareti

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler ve beraberindeki heyet, Adalet Bakanı Akın Gürlek’e hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, beraberinde Genelkurmay Başkanı Orgeneral Selçuk Bayraktaroğlu, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral

ABD ve Ukrayna arasında "ikili barış görüşmeleri" başladı

ABD ve Ukrayna arasında "ikili barış görüşmeleri" başladı

ABD ve Ukrayna müzakere heyetleri, İsviçre’nin Cenevre kentinde "ikili barış görüşmelerine" başladı.ABD ve Ukrayna, mart ayı başında Rusya tarafının da katılacağı üçlü barış görüşmeleri öncesinde İsviçre’nin Cenevre kentinde bir araya geldi. Ukrayna’nın b

Süper Lig Puan Durumu

Takım Puan
Galatasaray A.ş. Galatasaray A.ş.
55
Fenerbahçe A.ş. Fenerbahçe A.ş.
53
Trabzonspor A.ş. Trabzonspor A.ş.
48
Beşi̇ktaş A.ş. Beşi̇ktaş A.ş.
43
Göztepe A.ş. Göztepe A.ş.
41
Rams Başakşehi̇r Futbol Kulübü Rams Başakşehi̇r Futbol Kulübü
36
Samsunspor A.ş. Samsunspor A.ş.
31
Kocaeli̇spor Kocaeli̇spor
30
Gazi̇antep Futbol Kulübü A.ş. Gazi̇antep Futbol Kulübü A.ş.
28
Corendon Alanyaspor Corendon Alanyaspor
26
Çaykur Ri̇zespor A.ş. Çaykur Ri̇zespor A.ş.
24
Natura Dünyasi Gençlerbi̇rli̇ği̇ Natura Dünyasi Gençlerbi̇rli̇ği̇
23
Tümosan Konyaspor Tümosan Konyaspor
23
Hesap.com Antalyaspor Hesap.com Antalyaspor
23
İkas Eyüpspor İkas Eyüpspor
21
Kasimpaşa A.ş. Kasimpaşa A.ş.
20
Zecorner Kayseri̇spor Zecorner Kayseri̇spor
19
Misirli.com.tr Fati̇h Karagümrük Misirli.com.tr Fati̇h Karagümrük
13