MENÜ

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yayman Uşak’ta açıklamalarda bulundu

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Yayman, bir dizi ziyaretlerde bulunmak için Uşak’a geldi.Bir dizi temas ve ziyaret kapsamında kente gelen Hüseyin Yayman, AK Parti Uşak İl Başkanlığı’nda parti teşkilatıyla bir araya geldi.Programı kapsamında burad

Yayınlanma: 16 Şubat 2026 16:10 Güncelleme: 16 Şubat 2026 14:56
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yayman Uşak’ta açıklamalarda bulundu
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Yayman, bir dizi ziyaretlerde bulunmak için Uşak’a geldi.
Bir dizi temas ve ziyaret kapsamında kente gelen Hüseyin Yayman, AK Parti Uşak İl Başkanlığı’nda parti teşkilatıyla bir araya geldi.
Programı kapsamında burada açıklamalarda bulunan Yayman, AK Parti’nin ‘Sessiz devrimleri gerçekleştiren bir parti olduğunu vurgulayarak; "AK Parti sessiz devrimleri gerçekleştiren bir partidir. AK Parti, yapılamaz denen, gerçekleştirilemez denen hayalleri gerçekleştiren bir partidir. AK Parti, milletimize özgüven kazandıran ’evet ben de yapabilirim’ diyen bir siyasi partinin adıdır. Cumhur İttifakı olarak Türkiye’nin umudu olduğumuzun farkındayız ve Türkiye’yi geleceğe taşıyacak 21. yüzyılı Türkiye’nin yüzyılı yapacak ittifakın ve siyasetin merkezinin Cumhur İttifakı olduğunu görüyoruz." dedi.
Türkiye’deki muhalefet anlayışının milli güvenlik problemi olduğunu dile getiren Yayman; "Cumhuriyet Halk Partisi’nin muhalefet anlayışı Türkiye için bir milli güvenlik problemi haline gelmiştir. Belediyelerde yaşanan skandallar, yolsuzluk iddiaları başlı başına bir problem alanıdır. Bununla beraber Cumhuriyet Halk Partisi’nin yönettiği belediyelerdeki su problemi, yol problemi, ulaşım problemi ve yaşanan trafik problemi artık sözün bittiği yere gelmiştir. Bir belediye yönetimi değil, çile yönetimi haline gelmiştir. Dolayısıyla biz Cumhuriyet Halk Partisi’nin toksik muhalefet anlayışını zaten görüyoruz, takip ediyoruz." dedi.
Geçtiğimiz günlerde Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde bakanların yemin töreninde yaşananların muhalefetin böyle bir anlayışı olamayacağını aktaran Yayman; "Böyle bir muhalefet anlayışı olamaz. Bu milli iradeye karşı saygısızlıktır. Bu vesayetçi, jakoben bir yönetim anlayışıdır. ’Biz istemezsek siz bakanlarınıza yemin ettiremezsiniz’ anlayışı maalesef meclisi rehin alma anlayışıdır. Bunu kabul etmek mümkün değildir. Milletimiz bunu dikkatlice not etmektedir ve biz de Cumhuriyet Halk Partisi’nin bu problemli muhalefet anlayışını milletimize anlatacağız." dedi.
Yayman konuşmasının ardından, partisinin il binasından ayrılarak önce 1995 yılında Tunceli’nin Pülümür ilçesinde şehit olan Nevzat Yıldız’ın ailesini, sonra ise Uşak Tekstil Organize Sanayi Bölgesi’nde iplik üretimi yapan bir fabrikayı ziyaret etti.
ETİKETLER: Parti, Genel, Başkan, Yardımcısı, Yayman
KAYNAK: İhlas Haber Ajansı

İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

Bahçeli: "’Terörsüz Türkiye’ ve ’Terörsüz, İstikrarlı Bölge’ hedefleri Türk milletinin kaderine aracısız sahip çıkma hamlesidir"

Bahçeli: "’Terörsüz Türkiye’ ve ’Terörsüz, İstikrarlı Bölge’ hedefleri Türk milletinin kaderine aracısız sahip çıkma hamlesidir"

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Türkiye’mizin geçtiği tarihi eşik hepimize, ihmal edilemez sorumluluklar yüklemektedir. Geleceğimize sahip çıkmak elimizdedir. ’Terörsüz Türkiye’, ’Terörsüz, İstikrarlı Bölge’ hedefleri Türk

MHP lideri Bahçeli: "’Terörsüz Türkiye’, ’Terörsüz, İstikrarlı Bölge’ hedefleri Türk milletinin kaderine aracısız sahip çıkma hamlesidir."

MHP lideri Bahçeli: "’Terörsüz Türkiye’, ’Terörsüz, İstikrarlı Bölge’ hedefleri Türk milletinin kaderine aracısız sahip çıkma hamlesidir."

MHP lideri Bahçeli: "’Terörsüz Türkiye’, ’Terörsüz, İstikrarlı Bölge’ hedefleri Türk milletinin kaderine aracısız sahip çıkma hamlesidir."

İmamoğlu’nu şikayet ettiği için evi kurşunlanmıştı: Pankartın kaldırılmamasına tepki gösterdi

İmamoğlu’nu şikayet ettiği için evi kurşunlanmıştı: Pankartın kaldırılmamasına tepki gösterdi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevinden uzaklaştırılarak tutuklu yargılanan Ekrem İmamoğlu’nun fotoğraflarının kaldırılması için başvuruda bulunduktan sonra evi kurşunlanan Erol Temurçi, pankartın kaldırılmasına ilişkin tebliğin ardından yaşana

ABD Dışişleri Bakanı Rubio: "ABD ve Avrupa olarak biz, birbirimize aitiz"

ABD Dışişleri Bakanı Rubio: "ABD ve Avrupa olarak biz, birbirimize aitiz"

ABD Dışişleri Bakanı Rubio, Münih Güvenlik Konferansı’nda yaptığı konuşmada, "ABD ve Avrupa olarak biz, birbirimize aitiz" dedi. Rubio, Avrupa’nın geleceğinin asla ABD’ninkinden bağımsız olmayacağını vurguladı.ABD Dışişleri Bakanı Marco Rubio, Almanya’da

Trump, Orta Doğu’ya ikinci bir uçak gemisi filosu gönderileceğini doğruladı

Trump, Orta Doğu’ya ikinci bir uçak gemisi filosu gönderileceğini doğruladı

ABD Başkanı Donald Trump, Orta Doğu bölgesine ikinci bir uçak gemisi filosunun gönderileceğine yönelik iddiaları doğrularken, İran ile yürütülen müzakere sürecine değinerek, "Bir anlaşmaya varamazsak ona ihtiyacımız olacak. Eğer anlaşmaya varırsak ihtiyac

NATO Genel Sekreteri Rutte: "Sözde Rus ayısı ortada yok. Ukrayna’da gördüğümüz, cansız ruhlu bir bahçe salyangozu"

NATO Genel Sekreteri Rutte: "Sözde Rus ayısı ortada yok. Ukrayna’da gördüğümüz, cansız ruhlu bir bahçe salyangozu"

NATO Genel Sekreteri Mark Rutte, "Sözde Rus ayısı ortada yok. Ukrayna’da gördüğümüz cansız ruhlu bir bahçe salyangozu. Rusya, Ukrayna’da tam da bu şekilde, çok yavaş ve ağır kayıplar vererek ilerliyor" dedi.NATO Genel Sekreteri Mark Rutte, Münih Güvenlik

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Boğaziçi Üniversitesi’ne 2 yeni yatırım müjdesi

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Boğaziçi Üniversitesi’ne 2 yeni yatırım müjdesi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Boğaziçi Üniversitesi Erkek ve Kız Yurtları açılış töreninde yaptığı konuşmada, "Geçen yıl depreme dayanıksız olduğu için yıkılan Boğaziçi Üniversitesi Kütüphanesini çok yakın bir zamanda yeniden inşa ediyoruz. 2 milyar

CHP Genel Başkanı Özel, şehit ve gazi dernek temsilcileriyle bir araya geldi

CHP Genel Başkanı Özel, şehit ve gazi dernek temsilcileriyle bir araya geldi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, şehit ve gazi dernek temsilcileriyle bir araya geldi.Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Genel Başkanı Mustafa Işık, Tür

Süper Lig Puan Durumu

Takım Puan
Galatasaray A.ş. Galatasaray A.ş.
55
Fenerbahçe A.ş. Fenerbahçe A.ş.
52
Trabzonspor A.ş. Trabzonspor A.ş.
45
Göztepe A.ş. Göztepe A.ş.
41
Beşi̇ktaş A.ş. Beşi̇ktaş A.ş.
40
Rams Başakşehi̇r Futbol Kulübü Rams Başakşehi̇r Futbol Kulübü
33
Kocaeli̇spor Kocaeli̇spor
30
Samsunspor A.ş. Samsunspor A.ş.
30
Gazi̇antep Futbol Kulübü A.ş. Gazi̇antep Futbol Kulübü A.ş.
28
Corendon Alanyaspor Corendon Alanyaspor
26
Natura Dünyasi Gençlerbi̇rli̇ği̇ Natura Dünyasi Gençlerbi̇rli̇ği̇
23
Hesap.com Antalyaspor Hesap.com Antalyaspor
23
Çaykur Ri̇zespor A.ş. Çaykur Ri̇zespor A.ş.
21
Tümosan Konyaspor Tümosan Konyaspor
20
İkas Eyüpspor İkas Eyüpspor
18
Kasimpaşa A.ş. Kasimpaşa A.ş.
16
Zecorner Kayseri̇spor Zecorner Kayseri̇spor
16
Misirli.com.tr Fati̇h Karagümrük Misirli.com.tr Fati̇h Karagümrük
12