MENÜ

AK Parti Genel Sekreteri İnan: "Cumhurbaşkanımız sıkletinde hiçbir zaman olamazsınız"

AK Parti Genel Sekreteri ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan, "Ey İmamoğlu, senin sicilin de bozuk, ahlakın da bozuk, bataryan da bozuk. Bu millet bataryası bozuk olan telefona hiçbir zaman şarj takmaz bunu da böyle bilin. Cumhurbaşkanım...

Yayınlanma: 15 Mart 2025 18:46 Güncelleme: 03 Eylül 2025 04:51
AK Parti Genel Sekreteri İnan: "Cumhurbaşkanımız sıkletinde hiçbir zaman olamazsınız"

AK Parti Genel Sekreteri ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan, "Ey İmamoğlu, senin sicilin de bozuk, ahlakın da bozuk, bataryan da bozuk. Bu millet bataryası bozuk olan telefona hiçbir zaman şarj takmaz bunu da böyle bilin. Cumhurbaşkanımız sıkletinde hiçbir zaman olamazsınız" dedi.
AK Parti Genel Sekreteri ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan Kırklareli’nde ziyarette bulundu. İnan, ilk olarak Pınarhisar ilçesinde belediye başkanlığı ve İlçe teşkilatını ziyaret etti. İnan ve beraberindekiler AK Parti Kırklareli İl Başkanlığını ziyaret etti. İnan, İl Başkanı Yunus Ercan Dağtaş’tan bilgi aldı. İnan ve beraberindekiler daha sonra İl Başkanlığı tarafından düzenlenen vefa iftarına katıldı. Kuran-ı Kerim tilavetinin ardından İnan, yaptığı konuşmadan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın selamını getirdiğini söyledi.
AK Parti’de güçlü bir lider olduğunu belirten İnan, "AK Parti’de değerli başkanlarım, istişare kültürü vardır. Cumhuriyet Halk Partisi’nde ise hizipler savaşı vardır. AK Parti’de güçlü liderlik vardır. Cumhuriyet Halk Partisi’nden şaibeli kongreler ve kurultaylar vardır. Biz hiziplerin değil, biz milletin partisiyiz. Türkiye bu zübük siyasetinden çok çekti. Bugün Kırklarelililer, tüm teşkilatlarımızla birlikte tüm Türkiye’ye bir şey söyleyip huzurlarınızdan ayrılacağım. Bugün her şeyi parayla satın alacağını zannedenlere jetonla, kongrelerinde genel başkanlarını devirenlere sesleniyoruz Türk siyasetinde ne kadar pil ömürlü kişi varsa hepsi Cumhuriyet Halk Partisi’ndeydi. Ve hepsini de biz yendik, Recep Tayyip Erdoğan yendi, AK Parti yendi" diye konuştu.
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na seslenen İnan, "Ey İmamoğlu, senin sicilin de bozuk, ahlakın da bozuk, bataryan da bozuk. Bu millet bataryası bozuk olan telefona hiçbir zaman şarj takmaz bunu da böyle bilin. Cumhurbaşkanımız sıkletinde hiçbir zaman olamazsınız. O nedenle biz Libya deniz gibi dalgalanan, Karabağ’da destan yazan, Suriye’deki mazlumları kuşatıp, koruyan, bu al bayrağın altında ‘dünya beşten büyüktür’ diyerek, dünyadaki bütün adaletsiz düzene meydan okuyan Türkiye’yi tam yirmi kat büyüten ve Türkiye’de teröre diz çöktüren Recep Tayyip Erdoğan’la milletimizle birlikte yol yürümeye Kırklareli teşkilatımızı birlikte yol yürümeye emin adımlarla devam edeceğiz" şeklinde konuştu.
İnan, "Bizim için makamların hepsi gelip geçici. Bizim için önemli olan taşıdığımız bu şanlı rozetin, partimizin bayrağı ve AK Parti’nin üyesi olma sorumluluğumuzdur. AK Parti’nin bir neferi olma sorumluluğumuzdur. Bu duygu ve düşüncelerle soframıza bereket getiren, kıymetli geçmiş dönem teşkilat mensuplarımıza çok teşekkür ediyorum. Güçlenerek yolumuza devam ediyoruz. Araştırma kamuoylarından tutun, tüm bize gelen talepleri çözme irademizden tutun 2028’de durmak yok, yola devam diyerek sizlerin hayır dualarıyla, enerjileriyle, kadın kollarımızla, gençlik kollarımızla birlikte yola devam edeceğiz" dedi.
İnan, iftarda emeği geçen herkese teşekkür etti. İl Başkanı Yunus Ercan Dağtaş’da konuşma yaptı. İnan’a MKYK üyesi Ceren Tuncel de eşlik etti.

AK Parti Genel Sekreteri İnan: AK Parti Genel Sekreteri İnan:
KAYNAK: İhlas Haber Ajansı

İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

Öne Çıkanlar

İletişim Başkanı Duran, şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz’ı andı

İletişim Başkanı Duran, şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz’ı andı

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Burhanettin Duran, 11 yıl önce görevinin başında terör örgütü tarafından şehit edilen Merhum Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz’ı andı.Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Burhanettin Duran, sosyal medya hesabından yaptığ

Almanya’dan İsrail’e idam yasası tepkisi

Almanya’dan İsrail’e idam yasası tepkisi

Almanya, Filistinlileri hedef alan idam yasasının İsrail Meclisi (Knesset) tarafından kabul edilmesinden büyük üzüntü duyulduğunu ve bunun onaylanmadığını bildirdi.Almanya Hükümet Sözcüsü Stefan Kornelius tarafından yapılan yazılı açıklamada, Alman Hüküme

Bursa’da Bozbey’in gözaltına alınmasına CHP’den sert tepki "Halkın iradesi yok sayılamaz"

Bursa’da Bozbey’in gözaltına alınmasına CHP’den sert tepki "Halkın iradesi yok sayılamaz"

Bursa’da Mustafa Bozbey’in gözaltına alınmasının ardından, Cumhuriyet Halk Partisi Bursa İl Örgütü’nün çağrısıyla çok sayıda partili Bursa Büyükşehir Belediyesi binası önünde toplandı. Ellerinde pankartlarla belediye önüne gelen kalabalık, sloganlar eşliğ

İran’dan Hürmüz Boğazı’ndan geçişlere kısıtlama ve ücret getiren yasa tasarısına onay

İran’dan Hürmüz Boğazı’ndan geçişlere kısıtlama ve ücret getiren yasa tasarısına onay

İran Meclisi Milli Güvenlik ve Dış Politika Komisyonu, Hürmüz Boğazı’ndan geçişlere kısıtlama, riyal bazlı ücret uygulaması ve bazı ülkelere yönelik yasaklar öngören yasa tasarısını onayladı.İran Meclisi Milli Güvenlik ve Dış Politika Komisyonu, Hürmüz Bo

İsrail meclisi, askeri mahkemede ölümcül saldırılardan suçlu bulunan Filistinliler için idam cezasını içeren yasa tasarısını onayladı.

İsrail meclisi, askeri mahkemede ölümcül saldırılardan suçlu bulunan Filistinliler için idam cezasını içeren yasa tasarısını onayladı.

İsrail meclisi, askeri mahkemede ölümcül saldırılardan suçlu bulunan Filistinliler için idam cezasını içeren yasa tasarısını onayladı.

ABD Dışişleri Bakanı Rubio, İran’daki savaşın sona ermesinin "aylar değil haftalar" süreceğini iddia etti

ABD Dışişleri Bakanı Rubio, İran’daki savaşın sona ermesinin "aylar değil haftalar" süreceğini iddia etti

ABD Dışişleri Bakanı Marco Rubio, İran’daki savaşın sona ermesinin "aylar değil haftalar" süreceğini öne sürerek, "Bu operasyonun amacına ulaşmış olacağız ve bu aylar sürmeyecek. Bu birkaç haftalık bir mesele. Tam olarak kaç hafta süreceğini size söylemey

Suriyeli lider eş-Şara: "Terörle mücadele en büyük önceliğimizdir"

Suriyeli lider eş-Şara: "Terörle mücadele en büyük önceliğimizdir"

Suriye Devlet Başkanı Ahmed eş-Şara, Almanya Başbakanı Friedrich Merz ile düzenlediği ortak basın toplantısında, "Terörle mücadele ve Captagon kaçakçılığı ağlarının tamamen çökertilmesi üzerinde çalıştığımız en büyük önceliğimizdir" dedi.Suriye Devlet Baş

Başkan Çerçioğlu’na Aydınlıların desteği sürüyor

Başkan Çerçioğlu’na Aydınlıların desteği sürüyor

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, "Seçmen Eğilimleri Araştırması" anketinde Aydınlıların yüzde 47,3’lük desteğini aldı.Özel bir araştırma şirketi tarafından "Bu Pazar Yerel Seçim olsa, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanlığı için Özlem Çerçi

Süper Lig Puan Durumu

Takım Puan
Galatasaray A.ş. Galatasaray A.ş.
77
Fenerbahçe A.ş. Fenerbahçe A.ş.
74
Trabzonspor A.ş. Trabzonspor A.ş.
69
Beşi̇ktaş A.ş. Beşi̇ktaş A.ş.
60
Rams Başakşehi̇r Futbol Kulübü Rams Başakşehi̇r Futbol Kulübü
57
Göztepe A.ş. Göztepe A.ş.
55
Samsunspor A.ş. Samsunspor A.ş.
51
Çaykur Ri̇zespor A.ş. Çaykur Ri̇zespor A.ş.
41
Tümosan Konyaspor Tümosan Konyaspor
40
Kocaeli̇spor Kocaeli̇spor
37
Corendon Alanyaspor Corendon Alanyaspor
37
Gazi̇antep Futbol Kulübü A.ş. Gazi̇antep Futbol Kulübü A.ş.
37
Kasimpaşa A.ş. Kasimpaşa A.ş.
35
Natura Dünyasi Gençlerbi̇rli̇ği̇ Natura Dünyasi Gençlerbi̇rli̇ği̇
34
İkas Eyüpspor İkas Eyüpspor
33
Hesap.com Antalyaspor Hesap.com Antalyaspor
32
Zecorner Kayseri̇spor Zecorner Kayseri̇spor
30
Misirli.com.tr Fati̇h Karagümrük Misirli.com.tr Fati̇h Karagümrük
30