Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Siyaset 24 Haziran 2025 - 15:02 Yorum: 0

AK Parti İl Başkanları ve İl Koordinatörleri Çalışma Kampı tamamlandı

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı tarafından 22-24 Haziran tarihleri arasında düzenlenen "İl Başkanları ve İl Koordinatörleri Çalışma Kampı" programı, Ankara’nın Kızılcahamam ilçesinde gerçekleştirildi.Üç gün süren kamp boyunca...

AK Parti İl Başkanları ve İl Koordinatörleri Çalışma Kampı tamamlandı

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı tarafından 22-24 Haziran tarihleri arasında düzenlenen "İl Başkanları ve İl Koordinatörleri Çalışma Kampı" programı, Ankara’nın Kızılcahamam ilçesinde gerçekleştirildi.
Üç gün süren kamp boyunca teşkilatların istişare, koordinasyon ve motivasyon gücünü artırmayı amaçlayan birçok toplantı ve oturum gerçekleştirildi. Program, bugün yapılan değerlendirme toplantılarıyla sona erdi.
Programa, AK Parti Kayseri Milletvekili ve Kahramanmaraş İl Koordinatörü Şaban Çopuroğlu ile AK Parti Kayseri İl Başkanı Hüseyin Okandan da katılım sağladı. Kamp boyunca teşkilatın gelecek vizyonuna yönelik önemli değerlendirmeler yapıldı, tecrübe paylaşımları gerçekleştirildi. Programda AK Parti Genel Başkanvekili Mustafa Elitaş, AK Parti Teşkilat Başkanı Ahmet Büyükgümüş, AK Parti Tanıtım ve Medya Başkanı Faruk Acar, AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik ve AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler de yer alarak, teşkilat mensuplarıyla bilgi ve birikimlerini paylaştı.
Kampın sonunda değerlendirmelerde bulunan AK Parti Kayseri İl Başkanı Hüseyin Okandan şu ifadeleri kullandı:
"Öncelikle İl Başkanları ve İl Koordinatörleri Çalışma Kampımıza katılarak bizlerle kıymetli tecrübelerini ve değerlendirmelerini paylaşan; Genel Başkanvekilimiz Sayın Mustafa Elitaş’a, Teşkilat Başkanımız Sayın Ahmet Büyükgümüş’e, Tanıtım ve Medya Başkanımız Sayın Faruk Acar’a, Parti Sözcümüz Sayın Ömer Çelik’e ve Grup Başkanımız Sayın Abdullah Güler’e şükranlarımı sunuyorum.
Bu program, teşkilatımız adına çok büyük bir anlam taşıyor. 3 gün boyunca teşkilatlarımızın daha verimli çalışabilmesi adına önemli istişareler gerçekleştirdik. Hem kendi ilimiz hem de ülkemizin geleceği için verimli bir kamp süreci geçirdik."

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber