MENÜ

AK Parti Pendik Belediye Başkan Adayı yeniden Ahmet Cin oldu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti İstanbul İlçe Belediye Başkan adaylarını açıkladı. AK Parti Pendik Belediye Başkan Adayı yeniden Ahmet Cin oldu. Belediye Başkanı Ahmet Cin, “5 yıl boyunca gözle görülür işler yaptık. Şimdi yeni...

Yayınlanma: 20 Ocak 2024 16:10 Güncelleme: 30 Ağustos 2025 02:00
AK Parti Pendik Belediye Başkan Adayı yeniden Ahmet Cin oldu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti İstanbul İlçe Belediye Başkan adaylarını açıkladı. AK Parti Pendik Belediye Başkan Adayı yeniden Ahmet Cin oldu. Belediye Başkanı Ahmet Cin, “5 yıl boyunca gözle görülür işler yaptık. Şimdi yeni işler zamanı. Yine birlikte Pendik’e yeni hizmet ve eserler kazandırma zamanı” dedi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart 2024 yapılacak mahalli idareler seçimi için AK Parti İstanbul İlçe Belediye Başkan Adaylarını açıkladı. Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenen programda AK Parti’nin Pendik Belediye Başkan Adayı Ahmet Cin olarak belirlendi.
“Pendik’e yeni hizmet ve eserler kazandırma zamanı”
Belediye Başkanı Ahmet Cin, adaylık açıklaması sonrası Pendik’te hem fiziki hem de sosyal yatırımlarla 4 buçuk yıllık bir süreyi geride bıraktıklarını ifade ederek, “Sizlerin teveccühüyle 2019 yılında Pendik Belediye Başkanı seçildim. 5 yıl boyunca gözle görülür işler yaptık. Çok sayıda hizmete, çok sayıda esere sizlerle birlikte imza attık. Bu dönemi Pendik’e yakışır hizmet ve eserlerle tamamladık. Türkiye Yüzyılı Pendik Belediye Başkanlığım döneminde başladı. Bizim yüzyılımızın bu ilk hizmet ve eser döneminde de Pendik Belediye Başkanı olarak ilçeme, milletime hizmet için aday olarak yola çıktım. Şimdi yeni işler zamanı. Sizin teveccühünüzle ve yine birlikte Pendik’e yeni hizmet ve eserler kazandırma zamanı. Yolumuz, bahtımız açık olsun. Birlikte başarmak nasibimiz olsun” şeklinde konuştu.
Ulaşımdan kültüre yüzlerce proje hayata geçti
Pendik, Belediye Başkanı Ahmet Cin döneminde yüzlerce yatırıma ev sahipliği yaptı. Bu yatırımlar arasında Pendik’in çehresini değiştiren, Pendiklilerin hayatını kolaylaştırıp yaşam konforunu arttıran Pendik Korusu, 12 mahalleyi birbirine bağlayan Kartal-Pendik Tuzla Alternatif Bağlantı Yolu ve Aydos Orman Caddesi gibi yatırımlar yer aldı. Ayrıca çocuklara yönelik Kavakpınar Masal Parkı projesi hayata geçti. Yeşil alanda ise Yeşil Koridor Projesi hayata geçti.
Ahmet Cin kimdir?
1966 yılında Sakarya’da dünyaya geldi. İlkokulu Sakarya’da, ortaokulu ve liseyi Pendik’te tamamladı. Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi’nden mezun olan Ahmet Cin, vatani görevini Amasya’da yaptı.
Üniversiteden sonra profesyonel iş hayatına mali müşavir olarak başladı. Pendik’te mühendislik plastikleri imalatı ve ihracatı yapan bir şirketin yönetim kurulu başkanlığı görevinde bulundu.
Refah Partisi Pendik İlçe Yönetim Kurulu Üyeliği ve Fazilet Partisi’nde Pendik İlçe Başkan Yardımcılığı görevlerini yürüttü.
1999 Yerel Seçimleri’nde Fazilet Partisi’nden Pendik Belediyesi ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi olarak seçildi. Aynı yıllarda Pendik Belediyesi Başkan Yardımcısı olarak ilçeye hizmet etti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde kurulan AK Parti’de 2012 yılında İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyeliğine seçildi.
7 yıl devam eden AK Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyeliği sürecinde, 1. Bölge Teşkilatlardan Sorumlu İl Yönetim Kurulu Üyeliği, Halkla İlişkilerden Sorumlu İl Başkan Yardımcılığı, Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcılığı, Siyasi Hukuki İşlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcılığı ve Vekilliği, 7 Haziran, 1 Kasım, 16 Nisan ve 24 Haziran Seçimlerinde İstanbul İl Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanlığı görevlerini ifa etti.
Pendikspor Kulübü Başkanlığı başta olmak üzere birçok Sivil Toplum Kuruluşunda aktif olarak görev aldı. 2005 yılında Pendik Sanayici ve İşadamları Derneği’nde (PESİAD) Kurucu Başkanlık ve Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yürüttü.
Evli ve üç kız çocuk babası olan Ahmet Cin, milletin teveccühüyle 31 Mart 2019’da Pendik Belediye Başkanlığına seçildi.

KAYNAK: İhlas Haber Ajansı

İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

Öne Çıkanlar

ABD Başkanı Donald Trump, "İran’ın ABD ve müttefiklerine yönelik tehditlere son vermek için bir şansı daha var. Umarım bu şansı kullanır" dedi.

ABD Başkanı Donald Trump, "İran’ın ABD ve müttefiklerine yönelik tehditlere son vermek için bir şansı daha var. Umarım bu şansı kullanır" dedi.

ABD Başkanı Donald Trump, "İran’ın ABD ve müttefiklerine yönelik tehditlere son vermek için bir şansı daha var. Umarım bu şansı kullanır" dedi.

ABD’nin İran Meclis Başkanı Galibaf ile görüşme talep ettiği iddiası

ABD’nin İran Meclis Başkanı Galibaf ile görüşme talep ettiği iddiası

Adı açıklanmayan üst düzey İranlı bir yetkili, ABD’nin geçtiğimiz cumartesi günü İran Meclis Başkanı Muhammed Bakır Galibaf ile bir görüşme talep ettiğini öne sürdü.ABD ve İran tarafından iki ülke arasında yapıldığı açıklanan görüşmeler hakkında çelişkili

ABD Başkanı Donald Trump, "Amacımız nükleer silahların olmaması ve Orta Doğu’da barış" dedi.

ABD Başkanı Donald Trump, "Amacımız nükleer silahların olmaması ve Orta Doğu’da barış" dedi.

ABD Başkanı Donald Trump, "Amacımız nükleer silahların olmaması ve Orta Doğu’da barış" dedi.

İran Dışişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, "ABD Başkanı Donald Trump’ın ABD ile İran arasında devam eden müzakerelere ilişkin açıklamalarını yalanlıyoruz. İran, savaşta hedeflerine ulaşmadan önce herhangi bir mü

İran Dışişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, "ABD Başkanı Donald Trump’ın ABD ile İran arasında devam eden müzakerelere ilişkin açıklamalarını yalanlıyoruz. İran, savaşta hedeflerine ulaşmadan önce herhangi bir mü

İran Dışişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, "ABD Başkanı Donald Trump’ın ABD ile İran arasında devam eden müzakerelere ilişkin açıklamalarını yalanlıyoruz. İran, savaşta hedeflerine ulaşmadan önce herhangi bir müzakereyi reddetme yönündeki tut

İran’dan ABD’ye Hürmüz uyarısı: "Enerji tesislerine saldırı olursa Hürmüz tamamen kapatılacak"

İran’dan ABD’ye Hürmüz uyarısı: "Enerji tesislerine saldırı olursa Hürmüz tamamen kapatılacak"

İran Devrim Muhafızları Ordusu’na (DMO) bağlı Hatemul Enbiya Merkez Karargahı Sözcüsü İbrahim Zülfikari, ABD Başkanı Donald Trump’ın İran’daki elektrik santrallerine yönelik tehditlerine yanıt vererek, "ABD’nin İran’daki enerji santrallerine yönelik herha

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rize’de komşularıyla bayramlaştı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rize’de komşularıyla bayramlaştı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ramazan Bayramı’nı geçirdiği memleketi Rize’nin Güneysu ilçesinde komşularıyla bayramlaştı.Bayram süresince baba ocağında vakit geçiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, Rize’deki programlarının a

Bakan Fidan, Katar Başbakanı Al Sani ve Suudi Arabistanlı mevkidaşı ile telefonda görüştü

Bakan Fidan, Katar Başbakanı Al Sani ve Suudi Arabistanlı mevkidaşı ile telefonda görüştü

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Katar Başbakanı ve Dışişleri Bakanı Şeyh Muhammed bin Abdurrahman Al Sani, Suudi Arabistan Dışişleri Bakanı Faysal bin Ferhan Al Suud ve Pakistanlı yetkililerle telefon görüşmeleri gerçekleştirdi.Dışişleri Bakanlığı kaynaklar

Katar, helikopter kazasında hayatını kaybedenlerin isimlerini açıkladı

Katar, helikopter kazasında hayatını kaybedenlerin isimlerini açıkladı

Katar Savunma Bakanlığı, gece saatlerinde ülkenin kara sularında düşen helikopterde hayatını kaybeden mürettebat ve yolcuların isimlerini açıkladı.Katar-Türk Birleşik Müşterek Kuvvet Komutanlığı bünyesinde yürütülen eğitim faaliyetleri sırasında, Katar Si

Malatya Namaz Vakitleri

Yükleniyor...

00:00:00

İmsak 04:56
Güneş 06:18
Öğle 12:38
İkindi 16:06
Akşam 18:49
Yatsı 20:05

Süper Lig Puan Durumu

Takım Puan
Galatasaray A.ş. Galatasaray A.ş.
64
Fenerbahçe A.ş. Fenerbahçe A.ş.
60
Trabzonspor A.ş. Trabzonspor A.ş.
60
Beşi̇ktaş A.ş. Beşi̇ktaş A.ş.
52
Rams Başakşehi̇r Futbol Kulübü Rams Başakşehi̇r Futbol Kulübü
43
Göztepe A.ş. Göztepe A.ş.
43
Samsunspor A.ş. Samsunspor A.ş.
35
Kocaeli̇spor Kocaeli̇spor
33
Gazi̇antep Futbol Kulübü A.ş. Gazi̇antep Futbol Kulübü A.ş.
33
Corendon Alanyaspor Corendon Alanyaspor
31
Çaykur Ri̇zespor A.ş. Çaykur Ri̇zespor A.ş.
30
Tümosan Konyaspor Tümosan Konyaspor
30
Natura Dünyasi Gençlerbi̇rli̇ği̇ Natura Dünyasi Gençlerbi̇rli̇ği̇
25
Hesap.com Antalyaspor Hesap.com Antalyaspor
25
Kasimpaşa A.ş. Kasimpaşa A.ş.
24
Zecorner Kayseri̇spor Zecorner Kayseri̇spor
23
İkas Eyüpspor İkas Eyüpspor
22
Misirli.com.tr Fati̇h Karagümrük Misirli.com.tr Fati̇h Karagümrük
17