Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Siyaset 25 Mart 2023 - 13:38 Yorum: 0

AK Parti’de temayül yoklaması başladı

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı tarafından milletvekili adaylarının belirlenmesinde önemli rol oynayan temayül yoklaması başladı.

AK Parti’de temayül yoklaması başladı

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı tarafından milletvekili adaylarının belirlenmesinde önemli rol oynayan temayül yoklaması başladı.

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen temayül yoklaması başladı. 44 milletvekili aday adayının olduğu yoklamada 6 adayın belirlenmesi için yaklaşık 2 bin 300 üy oy vermeye başladı. Gerçekleştirilen yoklama ile ilgili bilgi veren İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, "AK Parti her zaman demokrasiden yana ve tarafsız bir şekilde aday belirleme sürecini gerçekleştirmiştir. Bugün de online olarak düzenliyoruz. Seçimlerimizin Afyonkarahisar'a hayırlı olmasını temenni ediyorum, gördüğünüz gibi çok gerçekten güzel bir katılım var" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber