Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 03 Haziran 2025 - 10:45 Yorum: 0

Haziran Ayı Meclis Toplantısı Başkan Subaşı Başkanlığında yapıldı

Bilecik Belediyesi Haziran Ayı Belediye Meclis Toplantısı, Belediye Başkanı Melek Mızrak Subaşı başkanlığında gerçekleştirildi.Parti grup sözcülerinin konuşmasıyla başlayan toplantıda 5 gündem maddesi görüşülerek karar verildi. Dolu me...

Haziran Ayı Meclis Toplantısı Başkan Subaşı Başkanlığında yapıldı

Bilecik Belediyesi Haziran Ayı Belediye Meclis Toplantısı, Belediye Başkanı Melek Mızrak Subaşı başkanlığında gerçekleştirildi.
Parti grup sözcülerinin konuşmasıyla başlayan toplantıda 5 gündem maddesi görüşülerek karar verildi. Dolu memur kadrosunda derece değişikliği yapılması konusunun görüşüldüğü toplantıda Belediye Başkanlığının ihtiyaçları dikkate alınarak 6 Mayıs 2019 tarih ve 44 sayılı Belediye Meclis Kararıyla kurulan Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü’nün kaldırılarak Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü kadrosunun iptal edilmesi oy birliğiyle kabul edildi. Ayrıca kalan ödeneğinin aktarılması ile Kültür İşleri Müdürlüğü’nün kurulması, kurulacak bu birimi sevk ve idare etmek üzere Kültür İşleri Müdürü kadrosunun ihdası ve Kültür İşleri Müdürlüğüne ödenek aktarılması konuları görüşülerek, oy birliğiyle karara bağlandı.
Haziran ayı meclis toplantısında ayrıca bir kalkınma ajansı tarafından tarafından yürütülen 2025 Yılı Güdümlü Proje Destek Programı kapsamında Edebali Havzası Tanıtım ve Karşılama Merkezi isimli güdümlü proje görüşüldü. Yapılan görüşmede Bilecik Belediye Başkanlığı’nın proje ortağı olarak yer alması ve Belediyemizi temsile, ilzama ve proje ile ilgili her türlü belgeyi imzalamak üzere Belediye Başkanı Melek Mızrak Subaşı’na yetki verilmesi konusu oy birliğiyle kabul edildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber