Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Siyaset 24 Şubat 2022 - 12:44 Yorum: 0

AK Parti’den ’Kadın Emeği, Türkiye’nin İstikbali Buluşmaları’ konferansı verildi

Kırşehir'de, AK Parti İl Kadın Kolları Başkalığı tarafından "Kadın Emeği, Türkiye'nin İstikbali Buluşmaları" konferansı verildi.

AK Parti’den ’Kadın Emeği, Türkiye’nin İstikbali Buluşmaları’ konferansı verildi

Kırşehir'de, AK Parti İl Kadın Kolları Başkalığı tarafından "Kadın Emeği, Türkiye'nin İstikbali Buluşmaları" konferansı verildi.

İl Müftülüğü Konferans Salonu'nda düzenlenen programa; AK Parti Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı Ayşe Nevin Sert, Genel Merkez Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı Züleyha Karademir, Genel Merkez Kırşehir İl Koordinatörü Sena Aktürk, Kırşehir AK Parti İl Başkanı Seher Ünsal, Kadın Kolları Başkanı Meryem Düğer ve çok sayıda davetli katıldı. Programın açılışında konuşan İl Kadın Kolları Başkanı Düğer, kadının toplumun en etkili birleştirici ve koruyucu unsuru olduğunu söyledi. Düğer konuşmasında; "Kadının ilerlemesi sürdürülebilir, adil ve kalkınmış bir toplumu inşa etmenin tek yolu olup sosyal, kültürel, ekonomik ve çevresel ön koşullardandır. Kadın emeği, Türkiye'nin istikbali projesinde temel amacımız kadınların iş gücünde daha fazla ye almalarını sağlamak istihdama katılımlarını arttırmak yaşam kalite ve refah düzeylerini yükselterek kadınların ülke ekonomisine ve kırsal kalkınmaya katkı sağlamak için yönlendirmek ve bilgilendirilmesidir. Bu çalışmadan ana hedefimiz ise her kadının faydalanmasıdır" dedi. İl Başkanı Ünsal ise; kadının aile ve toplumun temel direği olduğunu ve kadının toplumda daha fazla varlık göstermesini önemseyerek geleceğe kadın-erkek birlikte yürüneceğini geçmişteki başarılı kadın profillerinin geleceğe de yol gösterdiklerini belirtti.

Programda konuşan AK Parti Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı Ayşe Nevin Sert, "Yapılan çalışma kapsamında 81 ilde dolaşıyoruz. Biz kadını daha güçlü kılmak istiyoruz. Elimizden gelen her türlü desteği de kadına veriyoruz. Dünyanın merkezinde kadınlar var. Nereye bakarsanız kadının imzası ve kadının eli var. Ev, okul, sokak kadının eliyle daha güzel kadının eliyle var olur. Biz kadının ayakları üzerinde durması çalışmasını yapıyoruz bunu ise iki şekilde başarabiliriz. Eğitim, İstihdam. İstihdamı kadınlarımıza nasıl sağlarız düşüncesiyle çalışma yapıyoruz" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber